Nieuws- en persberichten

05apr
2018

ALD Automotive finalist in Ondernemersverkiezing Noord-Holland

ALD Automotive finalist in Ondernemersverkiezing Noord-Holland

Yes, wij zijn doorgedrongen tot de finale van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2017/2018. Samen met 10 andere finalisten in de groep Grootbedrijf strijden we om de felbegeerde eerste prijs: Beste Onderneming Noord-Holland 2017/2018. 

Wilt u ons helpen aan de publieksprijs? Dat kan door vanaf vandaag op ons te stemmen: https://www.ovnh.nl/publieksprijs.

Deze verkiezing wordt al voor de 12e keer gehouden en is een erkenning voor ondernemerschap in Noord-Holland. Partners van de Ondernemersverkiezing Noord-Holland zijn o.a. Randstad, Provincie Noord-Holland, Nationale Nederlanden, ABN Amro en MKB Nederland. 

Naar aanleiding van de nominatie hebben wij een presentatie over ALD Automotive gegeven aan de vakjury. In deze presentatie kwamen thema’s aan bod als strategie, visie, positionering, innovaties, personeelsbeleid en maatschappelijke betrokkenheid en hiermee hebben we ons kunnen onderscheiden van onze collega-ondernemers. Specifiek onze visie op innovatie, waarbij het betrekken van medewerkers een duidelijk kenmerk is, heeft de jury overtuigd. Een mooie erkenning van de koers die we graag doorzetten. 

Maar we zijn er nog niet: naast de vakjury heeft het publiek ook een stem! Wilt u ons helpen aan de publieksprijs? Dat kan door vanaf vandaag op ons te stemmen: https://www.ovnh.nl/publieksprijs.

Op bezoek bij ALD Automotive    

De jury brengt binnenkort een bezoek aan ALD Automotive om onze bedrijfsresultaten te bespreken. In april/mei wordt er een korte video-impressie uitgezonden op de lokale televisiezender NHTV. En op 16 mei a.s. is de finaleavond, dan horen we of we ons Beste Onderneming Noord-Holland 2017/2018 mogen noemen!

Blijf op de hoogte

Volg ons nu op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.