Nieuws- en persberichten

19dec
2017

Inspiratie voor onder de kerstboom

Inspiratie voor onder de kerstboom

Kunt u nog wat tips gebruiken voor de kerstinkopen voor onder de boom? Om weg te geven of om op uw eigen verlanglijstje te zetten? Zoek niet verder! ALD Automotive heeft de nodige inspiratie onder elkaar gezet: een overzicht van de leukste cadeaus voor echte autoliefhebbers. 

Een virtuele P.A.

Navdy is sterk vergelijkbaar met een Heads Up Display-systeem, maar gaat nog een stapje verder. Dit systeem maakt namelijk de koppeling met uw smartphone. Berichten en telefoongesprekken worden hierdoor ook op de voorruit geprojecteerd. Door eenvoudig door de lucht te swipen, kunt u ze accepteren of negeren, zonder uw blik ook maar een moment van de weg te hoeven halen. Het installeren daarentegen is minder eenvoudig, maar daar kan bijvoorbeeld onze glasschadepartner CarGlass u snel bij helpen. Het prijskaartje dat aan Navdy hangt is aanzienlijk, het kost €799. Voor dit geld heeft u dan wel uw virtuele persoonlijke assistent altijd bij u in de auto.

Espresso in de file

Kent u of bent u iemand die ’s morgens vrijwel altijd slaperig in de file staat? Dan is dit het ideale cadeau voor onder de kerstboom. Want stelt u toch eens voor dat u in de file staat te wachten en een verse kop koffie tot de mogelijkheden behoort? Met de Handpresso maakt u in een handomdraai een verse espresso. En bij de luxe uitvoering zijn zelfs twee onbreekbare kopjes en een doekje geleverd.  De Handpresso is verkrijgbaar vanaf  €97,50.

Nooit meer iets kwijt

Niet alleen vindt u met de iTag uw sleutels, tas, bagage, of zelfs kinderen terug. Door ‘m in u auto te plaatsen kunt u ook makkelijk uw auto in een drukke parkeergarage terugvinden. De iTag is ontworpen met Google Maps. Hierdoor kunt u de welbekende rode Google pin neerzetten bij uw auto. Met de track en trace-app is het daarna weer makkelijk terug te vinden. Een losse iTag is al te krijgen voor €8,95. Maar er zijn ook pakketten met acht iTags verkrijgbaar, voor de hele familie. 

Voorruit-projectie

Het Heads Up Display (HUD)-systeem projecteert alle gegevens die op uw dashboard te vinden zijn op de voorruit. Denk aan uw snelheid, kilometerstand en accuspanning. Hierdoor kunt u nog beter uw focus op de weg houden en is naar beneden kijken niet meer nodig. Het duurt vast nog wel even voordat dit systeem in alle auto’s standaard ingebouwd wordt. Maar nu het ook als losse accessoire verkrijgbaar is en de installatie relatief eenvoudig is, kan iedereen nog veiliger de weg op. Het systeem kost € 44,95.

Oorlog op de baan

Het Formule 1 seizoen zit er nog maar net op maar gelukkig biedt verslaggever Olav Mol verlichting in een tijd dat we ons even niet kunnen verheugen op de prestaties van Max Verstappen. In het deze maand verschenen boek ‘F1 2017 - Oorlog op de baan’ beschrijft Mol in samenwerking met pitreporter Jack Plooij alle gebeurtenissen van afgelopen seizoen. Alle hoogte- en dieptepunten komen aan bod, u krijgt een kijkje achter de schermen en de heren blikken alvast vooruit. Een heerlijk boek dus voor de echte raceliefhebber. Het boek kost €15. 

Logo projectie

Het ziet er flitsend uit en het is heel handig in het donker. Met de speciale logo-ledprojector kunt u het logo van uw favoriete automerk projecteren. Door het bijvoorbeeld onderop uw deur te bevestigen wordt het logo zichtbaar op straat als u de autodeur opent. De projector is verkrijgbaar met vrijwel alle bekende automerken maar ook met grappige logo’s. Deze gadget is verkrijgbaar vanaf €29,95.
 

Blijf op de hoogte

Volg ons nu op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.