Banden

Voor je veiligheid en rijcomfort is het van belang dat je banden in goede conditie zijn. Rij daarom veilig en laat je banden op tijd vervangen door een specialist.

Profieldiepte

Een goede profieldiepte van je banden is van belang voor je veiligheid en rijcomfort. De wettelijke minimum profieldiepte van banden is 1,6 mm. Bij een profieldiepte 2 mm of minder komen de banden daarom in aanmerking voor vervanging.

Winterbanden

Om veilig te rijden in winterse omstandigheden biedt ALD Automotive je een winterbandenservice. Als winterbanden zijn opgenomen in je overeenkomst vind je dit in jouw leasecontract.

De bandenwissel van zomer- naar winterbanden is mogelijk tussen oktober en december. Het terugwisselen wordt gedaan in maart en april. Let erop dat de zomer- en winterwissel bij dezelfde leverancier plaatsvinden.

07_mijn_leaseauto_leaserijders_banden (FILEminimizer)

Bandenwissel inplannen

Zijn je banden toe aan vervanging of is het tijd voor de winter- en zomerbandenwissel? Voor het vervangen van je banden kun je zelf een afspraak maken bij een filiaal van Kwik-Fit of Profile. Via My ALD kun je de vestigingen bij jou in de buurt vinden en een afspraak plannen.

Vragen? 

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem dan gerust contact op met Driver Care. Wij helpen je graag verder.

       

Vragen?

WhatsApp_410x410_hash644af3+31 (0)20 658 30 80

e-mail_410x410_hash050b7f Driver Care

De My ALD app

Regel al je leasezaken via de My ALD app. Meer weten?

app_store-1

google_play-1