Bandenservice

Rij veilig en laat je banden op tijd vervangen door een specialist.

Banden vervangen

Een goede profieldiepte van je banden is van belang voor je veiligheid en rijcomfort. De wettelijke minimum profieldiepte van banden is 1,6 mm. Bij een profieldiepte 2 mm of minder komen de banden daarom in aanmerking voor vervanging.

Voor het vervangen van je banden kun je zelf een afspraak maken bij de dealer of bij een filiaal van Kwik-Fit of Profile. Via de My ALD app kun je de vestigingen bij jou in de buurt vinden en een afspraak plannen.

Winterbanden

Om veilig te rijden in winterse omstandigheden biedt ALD Automotive je een winterbandenservice. Als winterbanden zijn opgenomen in je overeenkomst vind je dit in jouw leasecontract.

Voor het vervangen van banden kun je zelf een afspraak maken bij een filiaal van Kwik-Fit of Profile. Via de My ALD app kun je de vestigingen bij jou in de buurt vinden en een afspraak plannen.

De bandenwissel van zomer- naar winterbanden is mogelijk tussen oktober en december. Het terugwisselen wordt gedaan in maart en april. Let erop dat de zomer- en winterwissel bij dezelfde leverancier plaatsvinden.

07_mijn_leaseauto_leaserijders_banden (FILEminimizer)

Meer informatie nodig?

Heb je vragen over de My ALD app of banden? Stuur dan een WhatsApp-bericht via +31 (0)20 658 30 80 of stuur een e-mail naar drivercare.nl@aldautomotive.com. Wij helpen je graag verder.

       

Vragen?

WhatsApp_410x410_hash644af3 +31(0)206583080

e-mail_410x410_hash050b7f Driver Care

De My ALD app

Regel al je leasezaken via de My ALD app. Meer weten?

app_store-1

google_play-1