Leaseauto overnemen

Bevalt jouw leaseauto zo goed dat je er geen afscheid van wil nemen? Je kunt de leaseauto overnemen.

Leaseauto overnemen

Het einde van je leasecontract nadert, maar de auto bevalt je zo goed dat je er liever geen afscheid van neemt. Wij bieden je de mogelijkheid om jouw leaseauto tegen een aantrekkelijke prijs over te nemen. Heb je zelf geen interesse in de overname van je leaseauto, maar iemand in jouw familie of vriendenkring wel? Dan kun je het aanbod ook met hen delen.

Vrijblijvend aanbod

Je ontvangt 8 tot 10 weken voor het einde van je contract een bericht met de mogelijkheid om de auto over te nemen. Na het invullen van de gewenste overnamedatum en je kilometerstand, krijg je van ons een aantrekkelijk aanbod. Uiteraard verplichten wij je tot niets, het is geheel vrijblijvend. Accepteer je het bod niet, dan zit je nergens aan vast.

10_mijn_leaseauto_einde_overnemen (FILEminimizer)

Scherpe prijs en bekende auto

Je krijgt als leaserijder een scherp prijsvoordeel. Bepaalde verkoop gerelateerde kosten (transport, stalling) die we op deze manier besparen, brengen we namelijk in mindering op de verkoopprijs. Een ander voordeel is dat je de auto en zijn onderhoudshistorie als geen ander kent.

Meer weten?

Heb je interesse in het overnemen van jouw leaseauto? Neem dan contact op met onze Car Sales afdeling via +31 (0)20 658 70 00 en wij doen je graag een aanbod. Je kunt ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

       

Vragen?

telefoon_410x410_hash0bcbfb +31 20 658 30 80

WhatsApp_410x410_hash644af3 +31 6 510 431 88

e-mail_410x410_hash050b7f Driver Care

De My ALD app

Regel al je leasezaken via de My ALD app. Meer weten?

app_store-1

google_play-1