Bevalt uw leaseauto zo goed dat u er geen afscheid van wilt nemen? U kunt uw leaseauto overnemen.

Leaseauto overnemen

Het einde van uw leasecontract nadert, maar de auto bevalt u zo goed dat u er liever geen afscheid van neemt. Wij bieden u de mogelijkheid om uw leaseauto tegen een aantrekkelijke prijs over te nemen. Heeft u zelf geen interesse in de overname van uw leaseauto maar iemand in uw familie of vriendenkring wel? Dan kunt u het aanbod ook met hen delen.

Vrijblijvend aanbod

U ontvangt 8 tot 10 weken voor het einde van uw contract een bericht met de mogelijkheid om de auto over te nemen. Na het invullen van de gewenste overnamedatum en uw kilometerstand, krijgt u van ons een aantrekkelijk aanbod. Uiteraard verplichten wij u tot niets, het is geheel vrijblijvend. Accepteert u het bod niet, dan zit u nergens aan vast.

Scherpe prijs en bekende auto

U krijgt als leaserijder een scherp prijsvoordeel. Bepaalde verkoop gerelateerde kosten (transport, stalling) die we op deze manier besparen, brengen we namelijk in mindering op de verkoopprijs. Een ander voordeel is dat u de auto en zijn onderhoudshistorie als geen ander kent.

Meer weten?

Heeft u interesse in het overnemen van uw leaseauto? Neem dan contact op met onze Car Sales afdeling via +31 (0)20 658 70 00 en wij doen u graag een aanbod. U kunt ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 30 80

Registreren voor My ALD
Bekijk de voordelen van My ALD.

Whatsapp WhatsApp

Stel uw vraag nu eenvoudig via WhatsApp. Wij helpen u graag via: 06 510 431 88