Private Lease: zorgeloos prive auto leasen

Met ALD Private Lease kunt u onbezorgd privé leasen tegen een vast bedrag per maand. U zorgt voor de brandstof en wij zorgen voor de rest. Makkelijk, toch?

 

 

Wat is Private Lease precies?

Met ALD Private Lease kunt u gemakkelijk privé een auto leasen; u hoeft geen bedrijf of BV te hebben. U betaalt elke maand een vast bedrag voor het rijden in een nieuwe auto. Zo kunt u onbezorgd een nieuwe auto rijden, zonder enige bijkomende kosten, en weet u elke maand precies waar u aan toe bent.

U zit nergens aan vast en levert de auto na de looptijd gewoon weer bij ons in. U kunt al een Private Lease contract afsluiten vanaf 12 maanden. Uiteraard kunt u ook voor langere tijd een auto leasen, zodat u precies weet wat u de komende jaar of jaren aan uw auto kwijt bent. Want één ding is zeker; met Private Lease van ALD Automotive rijdt u onbezorgd rond in een prachtige, nieuwe auto.

 

 

Waarom ALD Private Lease?

Bij ALD Automotive zijn alle kosten inbegrepen. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. U betaalt een vast bedrag per maand, én u rijdt in een nieuwe auto. U hoeft dus niet in één keer een groot bedrag op tafel te leggen.

ALD Automotive is één van de grootste leasemaatschappijen van de wereld. Daardoor kunnen wij voordelig grote aantallen voertuigen inkopen, en deze weer gunstig aanbieden aan onze klanten. U heeft in feite dus twee keer voordeel: de voorzieningen en service van een groot wagenpark, maar ook het voordeel van de inkoopkosten.

Private Lease aanbieding

Bent u benieuwd welke private lease modellen wij aanbieden? Tip: De Renault Twingo en de Captur zijn nu tijdelijk zeer scherp geprijsd. Klik op de onderstaande aanbiedingen voor meer informatie.

Renault Twingo Private Lease       Renault Captur Private Lease

 *Prijzen inclusief btw.
aanbod ald private lease

 

Voordelen van Private Lease bij ALD Automotive

Alles is standaard inbegrepen. U krijgt de beste service tegen de beste prijs. De enige kosten die u zelf heeft zijn de brandstof en eventuele verkeersboetes. Benieuwd naar de voordelen van privé een auto leasen bij ALD Automotive? Bekijk ze hieronder:

 

Kosten van reparatie en regulier onderhoud via onze vaste leveranciers zijn inbegrepen in uw leasecontract.
Eigen bijdrage bij cascoschade is slechts 150 euro. Bij WA-schade is er geen eigen bijdrage.
Inclusief onbeperkt zomerbanden.
U bent goed verzekerd met een WA-verzekering, Casco schadedekking, een ongevallenverzekering en rechtsbijstandverzekering.
Kosten van pechhulp in binnen- en buitenland, standaard in uw contract.
Vervangend vervoer in Nederland bij reparatie en schade na 48 uur. 
Wij zijn aangesloten bij Roy-data, zodat u schadevrije jaren opbouwt.
Verrekening van minderkilometers is bij ons standaard.


 

Private Lease keurmerk 

Sinds 1 februari 2016 dragen wij het officiële Keurmerk Private Lease. Dat betekent dat wij de belangen van de consument, van u dus, voorop stellen. Onze voorwaarden en regels voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk. Zo weet u zeker dat u een betrouwbaar privé leasecontract kunt afsluiten bij ALD Automotive. Wilt u meer weten over het keurmerk? Kijk dan op www.keurmerkprivatelease.nl

Het keurmerk Private Lease biedt 5 zekerheden:

  Eerlijke voorwaarden
  Compleet product
  Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  14 dagen bedenktijd
  Zekerheid bij klachten

 

Meer informatie privé auto leasen

Heeft u nog vragen? Misschien hebben wij de vraag al beantwoord voor u; bekijk hier de vijf meest gestelde vragen over Private Lease. Bij andere vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Of download het onderstaande veelgestelde vragen document. Bekijk hieronder de downloads met meer informatie over privé auto leasen en de bijbehorende voorwaarden:

   Algemene voorwaarden
   Aanvullende voorwaarden
   Verzekeringsvoorwaarden
   Inleverhandleiding
   Berijdershandleiding
   Klachtenprocedure
  Privacy statement
  Veelgestelde vragen   
Meer info over acceptatieprocedure via EDR

 

 

Wanneer is privé leasen iets voor u?

Privé een auto leasen kan een uitkomst zijn wanneer u:

  Graag eenmalig maandelijkse autokosten wilt betalen;
  Geen onverwachtse onderhoudskosten wilt of kunt betalen;
  Geen of weinig spaargeld heeft, maar wel een vast inkomen;
  Graag goed verzekerd bent, zonder hier zelf energie in te stoppen; 


Wilt u weten of private leasen iets voor u is? Neem dan contact op met een van onze leasingconsultants. Twijfelt u tussen zakelijk of privé leasen? Gebruik dan onze handige auto zakelijk of privé calculator.

Bent u geïnteresseerd in ALD Private Lease?

Neem contact op met onze leasingconsultants via +31 20 658 70 00 of gebruik ons contactformulier. Meld u ook aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste private lease aanbiedingen. U kunt zich via de onderstaande link aanmelden.

 

Bel ons
+31 20 658 70 00

Keurmerk Private Lease

Vijf zekerheden keurmerk private lease