Wilt u een auto leasen of kopen?

Bij de keuze tussen het leasen of kopen van een auto voor uw organisatie is het belangrijk dat u rekening houdt met een aantal factoren. Wij geven u graag twee belangrijke factoren die u bij uw overweging mee kunt nemen.

Auto leasen of kopen en uw financiële situatie

Voor het kopen van auto's heeft u werkkapitaal nodig. Zeker in economisch lastige tijden kan een grotere beschikbaarheid van liquide middelen gewenst zijn. Door auto’s van uw eigen balans af te halen en te verplaatsen naar onze balans verkleint u het totale vermogen van uw bedrijf, waardoor de solvabiliteit toeneemt.

Auto leasen of kopen en uw beheermogelijkheden

Wagenparkbeheer is tijdrovend. Zo is het bijvoorbeeld nodig om regels op te stellen over autotoewijzing en -gebruik. Ook kan er veel tijd gaan zitten in het te woord staan van leaserijders bij vragen of eventuele problemen. Daarnaast moeten auto's worden onderhouden, gerepareerd, en tijdig vervangen. En zijn er contracten met leveranciers nodig. ALD Automotive kan al deze taken uit handen nemen.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over het leasen of kopen van een auto of wilt u meer weten over onze producten of diensten? Stel uw vraag via het contactformulier of bel naar +31 20 658 70 00. U kunt ook direct mailen naar info.nl@aldautomotive.com.

 

Bel ons
+31 20 658 70 00