Piaggio MP3 leasen

Een Piaggio MP3 leasen in combinatie met een auto? Dat kan met ALD 7 Wheel Lease.

ALD Automotive 7 Wheel Lease

Met ALD 7 Wheel Lease combineer je een reguliere leaseauto met een Piaggio MP3 motorscooter. De Piaggio MP3 is het ideale vervoermiddel voor korte afstanden of om files te vermijden. Is het slecht weer of moeten er langere afstanden afgelegd worden? Dan staat de auto klaar! Je medewerker kan gemakkelijk switchen tussen de motorscooter en auto.

Duurzame motorscooter

De Piaggio MP3 is een stabiele motorscooter met drie wielen, die door iedereen met een autorijbewijs (B-rijbewijs) bestuurd mag worden. De Piaggio MP3 kent een zeer laag brandstofverbruik van minimaal 1 liter op 20 kilometer, waardoor je minder benzine verbruikt dan bij eenzelfde rit met een modale auto. Dit levert een aanzienlijke besparing van de CO₂-uitstoot op.

Bezichtigen

De Piaggio MP3 kun je bij meer dan 40 Piaggio dealers in Nederland bezichtigen. De complete lijst met dealers kun je vinden op de website van Piaggio. Ben je geïnteresseerd in het leasen van een Piaggio MP3? Neem dan contact op met een van onze lease consultants via telefoonnummer +31 (0)20 658 70 00.

14_zakelijk_oplossingen_mp3 (FILEminimizer)

Een Piaggio MP3 leasen: de voordelen

Alle kosten voor beide vervoermiddelen worden gedekt in het maandelijks leasebedrag. Denk hierbij aan verzekering, onderhoud, aanschaf, afschrijving en 24-uurs pechhulp. Hieronder vind je meer voordelen van het leasen van de Piaggio MP3 in combinatie met een auto: 

  • Lagere CO₂-uitstoot
  • Brandstofbesparing
  • File vermijden
  • Verminderde parkeerproblemen en -kosten
  • Fiscaal gunstig
  • Keuzevrijheid voor de medewerker

Praktische informatie

Anders dan bij een auto, wordt voor de motor van de zaak geen ‘forfaitaire bijtelling’ berekend voor het privégebruik. Bij een motor wordt namelijk het werkelijke aantal privékilometers belast tegen de werkelijke kilometerprijs. Je mag de Piaggio MP3 motorscooter met een gewoon autorijbewijs besturen, maar je dient wel een helm te dragen. Piaggio Benelux biedt bij aanschaf van de MP3 desgewenst– zonder kosten – een eendaagse rijtraining aan, die wordt verzorgd door professionele instructeurs van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging. Motorkleding is niet verplicht, maar wel aanbevolen. Als de factuur voor motorkleding op naam van de werkgever staat, en het op de verlies- en winstrekening opgedragen wordt als kosten, dan mag de BTW overigens worden teruggevorderd.

Meer weten?

Wij staan je graag te woord. Neem contact op met onze lease consultants. Wij zijn bereikbaar op het nummer +31 (0)20 658 70 00, maar je kunt ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.