Vragen en antwoorden over het leasen van een Piaggio MP3

Hieronder vindt u antwoord op de meestgestelde vragen met betrekking tot het leasen van een Piaggio MP3 motorscooter. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe werkt het met de bijtelling – loonbelasting?

Anders dan bij een auto, wordt voor de motor van de zaak geen “forfaitaire bijtelling” berekend voor het privégebruik. Bij een motor wordt namelijk het werkelijke aantal privékilometers belast tegen de werkelijke kilometerprijs. Het financiële privévoordeel dat de medewerker van de motor geniet wordt aangemerkt als loon in natura, met als gevolg dat de werkgever de privé kilometers hoort te registreren en te belasten voor de loonheffing. 

Waar kan ik een Piaggio MP3 LT bezichtigen?

De Piaggio MP3 LT kunt u bij meer dan 40 Piaggio dealers in Nederland bezichtigen. De complete lijst met dealers kunt u vinden op de website van Piaggio www.piaggio.nl. Bent u geïnteresseerd in het leasen van een Piaggio MP3 LT? Neemt u dan contact op met een van onze leasing consultants via telefoonnummer +31 20 658 70 00.

Kan ik ook een Piaggio MP3 LT apart leasen?

Los de Piaggio MP3 leasen is ook prima mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Mag ik met mijn autorijbewijs een Piaggio MP3 LT besturen?

Door de grotere spoorbreedte van 465 mm en het gecombineerde remsysteem met extra rempedaal, kunt u de Piaggio MP3 LT besturen met uw autorijbewijs (B-rijbewijs). Indien u alleen in het bezit bent van een A-rijbewijs of na 1 januari 2013 uw B-rijbewijs haalt, is het niet toegstaan om op de Piaggio MP3 LT te rijden.

Moet ik motorkleding dragen?

Een helm is verplicht. Motorkleding is niet verplicht, maar omdat een motorrijder veel kwetsbaarder is dan een automobilist, wordt motorrijders aanbevolen om goede beschermende kleding te dragen. Bij motorspeciaalzaken kunt u informatie krijgen over beschermende kleding en veilige helmen. Het is ook voor de werkgever/leaserijder een voordeel dat de BTW over motorkleding teruggevorderd mag worden in geval van een motor van de zaak. Als de factuur voor de motorkleding op naam van de werkgever staat, en het op de verlies- en winstrekening opgedragen wordt als kosten, dan mag de BTW worden teruggevorderd.

Wat zijn de kosten om Piaggio MP3 LT om te leasen?

De leaseprijs van de Piaggio is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Wilt u een offerte? Neemt u dan contact op met een van onze leasing consultants via telefoonnummer +31 20 658 70 00.

Waar kan ik een rijcursus volgen?

Piaggio Benelux biedt bij aanschaf van de MP3 LT – zonder kosten – een eendaagse rijtraining aan, die wordt verzorgd door professionele instructeurs van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging.

Wat is de levertijd van een Piaggio MP3 LT?

De levertijd van de Piaggio MP3 LT is in de regel rond de vier weken.

Wat moet ik doen bij pech?

In geval van pech onderweg kunt u ons alarmnummer bellen +31 20 658 30 00

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00