Een Piaggio MP3 leasen in combinatie met een auto? Dat kan met ALD 7 Wheel Lease.

ALD Automotive 7 Wheel Lease

Met ALD 7 Wheel Lease combineert u een reguliere leaseauto met een Piaggio MP3 motorscooter. De Piaggio MP3 het ideale vervoermiddel voor korte afstanden of om files te vermijden. Is het slecht weer of moeten er langere afstanden afgelegd worden? Dan staat de auto klaar! Uw medewerker kan gemakkelijk switchen tussen de motorscooter of auto.

Duurzame motorscooter

De Piaggio MP3 is een stabiele motorscooter met drie wielen, die door iedereen met een autorijbewijs (B-rijbewijs) bestuurd mag worden. De Piaggio MP3 kent een zeer laag brandstofverbruik van minimaal 1 liter op 20 kilometer, waardoor u minder benzine verbruikt dan bij eenzelfde rit met een modale auto. Dit levert een aanzienlijke besparing van de CO₂-uitstoot op.

Bezichtigen

De Piaggio MP3 kunt u bij meer dan 40 Piaggio dealers in Nederland bezichtigen. De complete lijst met dealers kunt u vinden op de website van Piaggio www.piaggio.nl. Bent u geïnteresseerd in het leasen van een Piaggio MP3? Neemt u dan contact op met een van onze lease consultants via telefoonnummer +31 (0)20 658 70 00.

Piaggio_830x285

Een Piaggio MP3 leasen: de voordelen

Alle kosten voor beide vervoermiddelen worden gedekt in het maandelijks leasebedrag. Denk hierbij aan verzekering, onderhoud, aanschaf, afschrijving en 24-uurs pechhulp. De leasetermijnen zijn mogelijk van 6 tot 24 maanden. Hieronder vindt u meer voordelen van het leasen van de Piaggio MP3 in combinatie met een auto: 

  Lagere CO₂-uitstoot
  Brandstofbesparing
  File vermijden
  Verminderde parkeerproblemen en -kosten
  Fiscaal gunstig
  Keuzevrijheid voor de medewerker

 

Praktische informatie

Anders dan bij een auto, wordt voor de motor van de zaak geen ‘forfaitaire bijtelling’ berekend voor het privégebruik. Bij een motor wordt namelijk het werkelijke aantal privékilometers belast tegen de werkelijke kilometerprijs. U mag de Piaggio MP3 motorscooter met een gewoon autorijbewijs besturen, maar u dient wel een helm te dragen. Piaggio Benelux biedt bij aanschaf van de MP3 desgewenst– zonder kosten – een eendaagse rijtraining aan, die wordt verzorgd door professionele instructeurs van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging. Motorkleding is niet verplicht, maar wel aanbevolen. Als de factuur voor motorkleding op naam van de werkgever staat, en het op de verlies- en winstrekening opgedragen wordt als kosten, dan mag de BTW overigens worden teruggevorderd.

Meer weten?

Wij staan u graag te woord. Neem contact op met onze lease consultants. Wij zijn bereikbaar op het nummer +31 (0)20 658 70 00, maar u kunt ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00