Met ALD switch kunnen uw medewerkers hun compacte leaseauto 4x per jaar inwisselen voor een andere/grotere auto.

Flexibel leasen met ALD switch

Wenst u optimale flexibiliteit binnen uw leasecontract, maar is het invoeren van een mobiliteitsbudget nog een stap te ver voor uw wagenpark? Of wilt u het wagenpark verduurzamen, zonder aan comfort in te leveren? ALD switch is een extra module die u eenvoudig toevoegt aan het bestaande leasecontract, en waarmee medewerkers in het type auto rijden dat zij op dat moment nodig hebben.

Een SUV voor de vakantie

Naast een vaste compacte en zuinige leaseauto krijgt uw medewerker namelijk ook de beschikking over een ALD switch ‘huurtegoed’, waarmee uw medewerker tijdelijk de leaseauto kan inwisselen voor een andere/grotere auto. Denk hierbij aan een stationwagen of een SUV voor de vakantie. Zo kunnen uw medewerkers het hele jaar door compact, duurzaam, elektrisch en ‘bijtellingvriendelijk’ rijden en geniet u van lagere leasekosten en minder brandstofkosten. Op de momenten dat het voor uw medewerkers nodig is, wisselen zij naar een andere auto.

Auto_830x285

Hoe werkt het?

U kunt ALD switch toevoegen aan zowel een nieuw als een bestaand contract, met een resterende looptijd van minimaal 12 maanden. Zodra ALD switch aan het contract is toegevoegd, kan uw medewerker tot een jaar vooruit zijn alternatieve mobiliteit inplannen. Er zijn maximaal vier inzetperiodes per jaar mogelijk.

Voordelen van ALD switch:

  Medewerkerstevredenheid: extra flexibiliteit voor de leaserijder.
  Milieu: verlaagt de dagelijkse impact op het milieu doordat het hele jaar ‘kleiner’ kan worden gereden.
   Kostenverlaging. Effectief alternatief voor vloot downsizing (minder brandstofverbruik en minder CO2-belasting).

 

Wilt u meer weten?

Wij vertellen u graag meer over flexibel leasen met ALD switch. Neem contact op met onze lease consultants. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer +31 (0)20 658 70 00 of een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00