Ontdek onze nieuwe vorm van mobiliteit voor flexibel zakelijk verkeer. Voor al uw medewerkers.

Autodeelplatform

ALD carsharing is een nieuwe, flexibele mobiliteitsoplossing waarmee u uw wagenpark efficiënter en duurzamer in kunt richten. Doordat alles automatisch geregistreerd wordt, verminderen uw administratieve lasten en kan er kostenbesparing gerealiseerd worden.

Reserveren, openen en wegrijden met de app

Heeft u beperkte parkeermogelijkheden, of wilt u medewerkers zonder leaseauto ook de mogelijkheid bieden om in een auto van de zaak te rijden? ALD carsharing is een autodeelplatform, waarmee u uw medewerkers bijvoorbeeld de mogelijkheid kunt bieden om naar een zakelijke afspraak te rijden, te carpoolen naar kantoor of een weekendje weg te gaan. Met de app van het autodeelplatform kunnen uw medewerkers uw deelauto’s zelfstandig reserveren, openen en gebruiken. 

Zakelijk en privé

Met de handige ALD carsharing app is een auto eenvoudig te reserveren en keyless te openen. Gebruikers kunnen in de app bovendien aangeven of het voor zakelijk of privégebruik is. 

Voordelen voor werkgevers

Voordelen voor werknemers

  Verlaging Total Cost of Mobility  Makkelijk te reserveren
  Centraal wagenparkbeheer  Keyless openen met de app
  Minder administratieve lasten  Extra mobiliteit
  Optimale inzet voertuigen  Auto makkelijk delen met collega's
  Werkelijke en meetbare kostenbesparing  Vermindering parkeerproblemen
  CO2-reductie   CO2-reductie 

 

Bent u geïnteresseerd?

Heeft u interesse in autodelen voor uw medewerkers? Neem dan contact op met onze lease consultants. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer +31 (0)20 658 70 00. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Wilt u meer weten over de voordelen van ALD carsharing? Lees het in de gratis case study.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00