ALD rental services: Snel beschikken over een huurauto voor tijdelijk vervoer.

Zakelijk een auto huren

Of u nu direct een huurauto nodig heeft voor uw medewerker of op zoek bent naar tijdelijk vervangend vervoer; met onze ALD rental services heeft u de mogelijkheid om voor een korte(re) periode gebruik te maken van een ruim aanbod direct leverbare huurauto’s.

De voordelen van ALD rental services:

  Huren kan al vanaf één dag.
  Gunstige tarieven.
  Onze huurauto’s zijn relatief jong met een lage kilometerstand.
  Maximale flexibiliteit, zonder ingewikkelde voorwaarden.
  Snel beschikken over uw huurauto.
  Het huurcontract kan op ieder moment beëindigd worden.


Voorloopauto

Heeft u een voorloopauto nodig? Wanneer u een leasecontract bij ALD Automotive heeft afgesloten, dan kunt u gebruik maken van ons extra voordelige voorlooptarief om zakelijk een auto te huren.

ALD shortlease

Heeft u de huurauto langer dan 6 maanden nodig? Met ALD shortlease kunt u zakelijk een auto huren voor een langere termijn. Het is een leasevorm tussen operational lease en een huurovereenkomst in. Dit betekent dat u profiteert van de gunstige tarieven van een leasecontract én de kortere looptijd van een huurovereenkomst. Een shortlease overeenkomst heeft een looptijd van 6 tot 12 maanden.

  > ALD shortlease  

 

Wilt u zakelijk een auto huren?

Heeft u interesse in een huurauto om zakelijk mee te rijden? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)20 658 70 00 of stuur een e-mail naar nl.rental@aldautomotive.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00