Overweegt u zakelijk een auto te huren? Met onze rental services beschikt u snel over een huurauto voor tijdelijk vervoer.

Zakelijk auto huren voor een korte of lange termijn

Of u nu direct een huurauto nodig heeft voor uw medewerker of op zoek bent naar een vervangende auto; met onze ALD rental services heeft u de mogelijkheid om voor korte(re) periode gebruik te maken van een ruim aanbod direct leverbare huurauto’s. Onze zakelijke huurauto’s zijn relatief jong met een lage kilometerstand. Wij hebben ons huuraanbod onlangs verder uitgebreid met zeer gunstige shortlease- en voorlooptarieven.

Zakelijke huurauto vanaf één dag

Heeft u voor een korte periode een auto nodig, dan geniet u met een huurauto van maximale flexibiliteit, zonder ingewikkelde voorwaarden. U beschikt snel over een huurauto en het huurcontract kan op ieder moment beëindigd worden.

Voorloopauto en ALD shortlease huurauto

Wanneer u bij ons zakelijk een auto wilt huren en een leasecontract heeft afgesloten, dan kunt u gebruik maken van ons voorlooptarief. Hierbij krijgt u de mogelijkheid om tegen een extra voordelig tarief gebruik te maken van een voorloop auto.

Met ALD shortlease kunt u zakelijk een auto huren voor een korte termijn. Het is een leasevorm tussen een operational lease en een huurovereenkomst in. Dit betekent dat u profiteert van de gunstige tarieven van een leasecontract én de kortere looptijd van een huurovereenkomst. Een shortlease overeenkomst sluit u af vanaf 6 tot 12 maanden.

Welke dienst u ook kiest, bij ALD rental services bent u altijd verzekerd van een representatieve auto tegen de meest voordelige voorwaarden.

Geïnteresseerd in zakelijk auto huren?

Wilt u een huurauto om zakelijk mee te rijden? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 20 658 70 00 of stuur een mail naar nl.rental@aldautomotive.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00