ALD Choice: kostenbesparing en keuzevrijheid

ALD Choice: een nieuwe manier van leasen waarbij je betaalt per medewerker, en niet per auto.

Wat is ALD Choice?

ALD Choice is een leasevorm waarbij je de inkoop en keuze van voertuigen aan ons uitbesteedt. Je betaalt vervolgens een vast bedrag per medewerker en niet per auto. Wij kunnen de auto’s grootschalig inkopen, waardoor jij profiteert van gunstige tarieven zonder onverwachte kosten.

Medewerker kiest uit digitale showroom

Kies je voor ALD Choice, dan krijgen je medewerkers toegang tot een digitale showroom. Afhankelijk van de categorie ziet de medewerker direct uit welke auto’s hij of zij kan kiezen. De leaseshowroom wordt up-to-date gehouden met nieuwe en jonggebruikte modellen met gunstige bijtelling. Er is dus altijd volop keuze en flexibiliteit in de contractduur.

Bespaar tijd

Met ALD Choice nemen wij het operationele beheer van je wagenpark volledig over. En omdat alleen de auto’s die binnen jouw budget passen worden aangeboden, is individuele validatie van leaseoffertes niet langer nodig. Dat scheelt jou een hoop werk!

Interesse in ALD Choice voor jouw wagenpark?

Heb je interesse in leasen via ALD Choice? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Onze consultants of jouw vaste contactpersoon staan je graag telefonisch te woord via +31 (0)20 658 70 00. Je kunt ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.