Zakelijk auto huren?

ALD Rental Services: snel zakelijk een auto huren voor tijdelijk vervoer.

Zakelijk een auto huren

Of je nu direct een huurauto nodig hebt voor een medewerker of op zoek bent naar tijdelijk vervangend vervoer; met onze ALD Rental Services heb je de mogelijkheid om voor een korte(re) periode gebruik te maken van een ruim aanbod direct leverbare huurauto’s.

De voordelen van ALD Rental Services:

  • Huren kan al vanaf één dag.
  • Gunstige tarieven.
  • Onze huurauto’s zijn relatief jong met een lage kilometerstand.
  • Maximale flexibiliteit, zonder ingewikkelde voorwaarden.
  • Snel beschikken over je huurauto.
  • Het huurcontract kan op ieder moment beëindigd worden.

Voorloopauto

Heb je een voorloopauto nodig? Wanneer je een leasecontract bij ALD Automotive hebt afgesloten, kun je gebruik maken van ons extra voordelige voorlooptarief om zakelijk een auto te huren.

ALD Shortlease

Heb je de huurauto langer dan 6 maanden nodig? Met shortlease kun je zakelijk een auto huren voor een langere termijn. Het is een leasevorm tussen operational lease en een huurovereenkomst in. Dit betekent dat je profiteert van de gunstige tarieven van een leasecontract én de kortere looptijd van een huurovereenkomst. Een shortlease overeenkomst heeft een looptijd van 6 tot 12 maanden.

Wil je zakelijk een auto huren?

Heb je interesse in een huurauto om zakelijk mee te rijden? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)20 658 70 00 of stuur een e-mail naar nl.rental@aldautomotive.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.