Vakantie-auto

Met de vakantie-auto kunnen je medewerkers hun compacte leaseauto 3x per jaar inwisselen voor een andere/grotere auto. Wij noemen dit ALD Switch.

De vakantie-auto via ALD Automotive

Wens je optimale flexibiliteit binnen je leasecontract, maar is het invoeren van een mobiliteitsbudget nog een stap te ver voor jouw wagenpark? Of wil je het wagenpark verduurzamen, zonder aan comfort in te leveren? ALD Switch van ALD Automotive is een extra module die je eenvoudig toevoegt aan het bestaande leasecontract, en waarmee medewerkers in het type auto rijden dat zij op dat moment nodig hebben.

Een SUV voor de vakantie

Naast een vaste compacte en zuinige leaseauto krijgt je medewerker namelijk ook de beschikking over een flexibel ‘huurtegoed’, waarmee je medewerker tijdelijk de leaseauto kan inwisselen voor een andere/grotere auto. Denk hierbij aan een stationwagen of een SUV voor de vakantie. Zo kunnen je medewerkers het hele jaar door compact, duurzaam, elektrisch en ‘bijtellingvriendelijk’ rijden en geniet jij van lagere leasekosten en minder brandstofkosten. Op de momenten dat het voor je medewerkers nodig is, wisselen zij naar een andere auto.

15_zakelijk_oplossingen_flexibel (FILEminimizer)

Hoe werkt het?

Je kunt ALD Switch toevoegen aan zowel een nieuw als een bestaand contract, met een resterende looptijd van minimaal 12 maanden. Zodra ALD Switch aan het contract is toegevoegd, kan je medewerker tot een jaar vooruit zijn alternatieve mobiliteit inplannen. Er zijn maximaal drie inzetperiodes per jaar mogelijk.

Voordelen van ALD Switch

  • Medewerkerstevredenheid: extra flexibiliteit voor de leaserijder.
  • Milieu: verlaagt de dagelijkse impact op het milieu doordat het hele jaar ‘kleiner’ kan worden gereden.
  • Kostenverlaging. Effectief alternatief voor vloot downsizing (minder brandstofverbruik en minder CO₂-belasting).

Wil je meer weten?

Wij vertellen je graag meer over de vakantie-auto. Neem contact op met onze lease consultants. Je kunt ons telefonisch bereiken op het nummer +31 (0)20 658 70 00 of een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00