Mobiliteitsbeleid

ALD Consultancy ontwerpt met jou een mobiliteitsbeleid dat aansluit op de huidige en toekomstige vraagstukken van jouw organisatie.

In deze tijden van grote veranderingen en vraagstukken op het gebied van mobiliteit staan wij je graag bij in de zoektocht naar de juiste oplossing voor een bestaand of nieuw mobiliteitsbeleid.

Optimaliseer jouw mobiliteitsbeleid

Elke organisatie zoekt een ideale balans tussen medewerkerstevredenheid, kostenbesparing en duurzaamheid. Bied je medewerkers meer keuze, dan komen daar meestal ook meer plichten bij kijken. Wil je laadpunten fasciliteren om duurzaamheid te stimuleren, dan heeft dit weer gevolgen voor de kosten. Welke aanpak past bij jou? 

Ons ALD Consultancy team nodigt je graag uit voor inspiratie- en brainstormsessies in ons Mobility Experience Center en Mobility Design Center. Na afloop heb je niet alleen nieuwe inzichten gekregen in het vormen van verschillende scenario’s voor een mobiliteitsbeleid, maar heb je ook een concrete invulling voor je mobiliteitsbeleid in handen. 

ALD Consultancy 

Wil je advies over je mobiliteitsbeleid? Wij bieden maatwerk advies voor grote en kleine ondernemingen. Neem contact op met onze Mobility Consultants via het telefoonnummer +31 (0)20 658 70 00. Je kunt ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.