VOLVO PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Kies voor het comfort van Volvo private lease of zakelijk leasen

Ongeëvenaard comfort en een gevoel van veiligheid: dat is waar het Zweedse merk Volvo zich sterk voor maakt. Omdat ze bij Volvo ook aandacht hebben voor de bestuurder is Volvo leasing erg in trek bij de zakelijke rijders. Met modellen als de Volvo V40 en Volvo V60 gooit het merk hoge ogen in de wereld van zakelijk leasen.

Volvo leasing bij ALD

Zakelijk een Volvo leasen brengt verschillende voordelen met zich mee. Niet alleen zijn alle kosten in het leasecontract verwerkt, u heeft ook een duidelijk overzicht van deze kosten. Wij ontzorgen u op ieder vlak, het enige dat u nog hoeft te doen is de tank te vullen en u bent klaar om op pad te gaan! Alleen de brandstofkosten en eventuele verkeersboetes zijn voor eigen rekening. U hoeft zich dus niet meer druk te maken om het apart betalen van bijvoorbeeld onderhoud, reparatie en verzekeringen.

Volvo Private lease

Hoe fijn zou het zijn als alles omtrent uw auto geregeld is en u geen zorgen heeft over verzekeringen en extra kosten die betaald moeten worden. Het kan met Volvo Private Lease! Wanneer u besluit een auto privé te leasen, betaalt u een vast bedrag per maand. Hierdoor komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Wat dacht u bijvoorbeeld van Private Lease Volvo V40? U zorgt zelf voor de brandstof en wij regelen de rest. Makkelijk, toch? Bovendien hoeft u geen grote investering te doen voor een nieuwe auto en hoeft u dus niet in één keer een groot bedrag op tafel te leggen.

Geïnteresseerd in Volvo lease, zakelijk of privé? Of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste leaseauto? Neem dan vrijblijvend contact op met onze lease consultants. Wij staan u graag te woord via het nummer +31 20 658 70 00. U kunt uiteraard ook een mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com als u dat fijner vindt. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00