VOLKSWAGEN PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Volkswagen private lease of zakelijk leasen: Duitse kwaliteit

De woorden kwaliteit en Volkswagen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De Volkswagen Golf, Volkswagen Polo of Volkswagen Passat: ze zijn niet uit het huidige straatbeeld weg te denken! Wanneer u er dus voor kiest om een Volkswagen zakelijk te leasen, dan komt u zeker goed voor de dag. Kiest u voor Volkswagen lease, dan kiest u voor Duitse topkwaliteit. De auto’s bieden veel comfort en hebben een zakelijke, stijlvolle uitstraling.

Volkswagen leasing

Een Volkswagen leasen voor korte of lange periode is bij ALD Automotive geen probleem. U kunt bij ons uit verschillende leasevormen kiezen, waarbij iedere oplossing zijn eigen kenmerken en voordelen heeft. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om zakelijk een tweedehands Volkswagen te leasen wanneer u wat voordeliger uit wilt zijn. Een Volkswagen leasen kan al vanaf één dag, maar doorgaans is operational lease de meest gekozen leasevorm. Een lease overeenkomst voor een kortere periode, vanaf 6 maanden, wordt vaak afgesloten wanneer er nieuwe werknemers in dienst zijn getreden die een tijdelijk contract hebben. Afhankelijk van uw situatie, kunt u de leasevorm kiezen die het beste bij u past. Kunt u deskundig lease-advies gebruiken? Wij helpen u graag verder!

Volkswagen Private Lease

De weg op zonder zorgen en optimaal genieten van uw Volkswagen? Dat kan met Volkswagen Private Lease van ALD Automotive. U rijdt comfortabel en onbezorgd voor een vast bedrag per maand. Wat dacht u bijvoorbeeld van Private Lease Volkswagen Polo of Volkswagen Up? Met Volkswagen Private Lease hoeft u zich niet druk te maken over extra kosten voor onderhoud, reparaties of pechhulp. Deze kosten zitten allemaal in het vastgelegde maandbedrag. Ideaal! U betaalt alleen nog de kosten voor brandstof en eventuele verkeersboetes.

Heeft u interesse in Volkswagen leasing en wilt u hier graag meer over horen? Onze leasing consultants staan voor u klaar! U kunt ons bereiken op het telefoonnummer +31 20 658 70 00. Een mailtje sturen naar info.nl@aldautomotive.com kan ook. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00