TOYOTA PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Veilig de weg op met Toyota private lease of zakelijk leasen

Wist u dat de testprocedure van Toyota tot één van de strengste in de autoindustrie behoort? Als dat geen veilig gevoel geeft wanneer u de weg opgaat met uw geleasede Toyota! U bent met een Toyota verzekerd van een kwalitatief goede en betrouwbare auto. Het merk heeft technologische ontwikkelingen en een vooruitstrevend design hoog in het vaandel. Een Toyota leasen is erg aantrekkelijk, omdat de auto milieubewuste eigenschappen heeft, zuinig rijdt en erg comfortabel is. Wanneer u voor veiligheid en betrouwbaarheid wilt gaan, gaat u voor Toyota lease.

Toyota zakelijk leasen

Wilt u een Toyota voor zakelijk gebruik leasen? Dan bent u bij ALD Automotive aan het juiste adres. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende leasevormen, waardoor u zelf kunt beslissen welke vorm van zakelijk leasen het beste bij u past. Heeft u bijvoorbeeld een leaseauto nodig voor een korte periode van een week, dan kunt u heel eenvoudig een auto zakelijk huren. Heeft u de leaseauto voor een langere periode nodig, dan komt u al gauw in de categorie operational lease of shortlease.

Operational lease is de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen, waarin alle kosten verwerkt zitten. U hoeft zich dus alleen nog maar druk te maken om de brandstofkosten en eventuele verkeersboetes. Shortlease is juist weer interessant wanneer u één of meerdere werknemers in dienst heeft die een tijdelijk contract hebben. U kunt in dat geval al een Toyota leasen vanaf een periode van zes maanden.

Toyota Private Lease

Bij ALD Automotive kunt u ook kiezen voor Toyota Private Lease. Het voordeel van privé een auto leasen, is dat u compleet ontzorgd wordt. Wat dacht u bijvoorbeeld van Private Lease Toyota Aygo of Toyota Yaris? U hoeft alleen maar voor de brandstof te zorgen en wij zorgen voor de rest. Hoe fijn is dat! Bovendien hoeft u geen grote investering te doen, zoals de aanschaf van een (nieuwe) auto.

Wilt u meer weten over Toyota lease? Onze leasing consultants staan u graag te woord voor vragen over het leasen van één van onze modellen. Neem telefonisch contact met ons op via +31 20 658 70 00 of een stuur een mail naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00