SMART LEASE

Onbezorgd de weg op met Smart lease

Een opvallende en compacte auto, dat is de Smart! Eén van de weinige auto’s die er voor zorgt dat u in de drukke binnenstad wellicht tóch nog een parkeerplekje kunt bemachtigen. Erg fijn wanneer u vaak afspraken heeft in de stad of op drukke terreinen uw auto kwijt moet. Bij ALD Automotive vindt u verschillende Smart lease modellen die geschikt zijn voor zakelijk rijden. Neem contact met ons op en onze leasing consultants helpen u graag verder.

Zakelijk uw Smart leasen

Wilt u zakelijk een Smart leasen? Dan zijn bij ALD Automotive alle kosten inbegrepen in het leasecontract. Bij operational lease regelen wij bijvoorbeeld alles voor u. U hoeft zich geen zorgen te maken over verzekeringen, onderhoud, banden en vervangend vervoer. Het enige dat u moet financieren zijn de brandstofkosten en eventuele schoonmaakkosten en verkeersboetes. Het fijne van operational lease is dat u qua kosten niet voor verrassingen komt te staan en geen grote investering hoeft te doen voor de aanschaf van een leaseauto.

Wanneer u tijdelijk nieuwe werknemers in dienst heeft, kunt u er ook voor kiezen om een auto voor een kortere periode te leasen. Ook dit kunt u bij ALD Automotive regelen! U profiteert in dat geval van lage maandelijkse kosten en u kunt gebruikmaken van verschilende services. Denk hierbij aan een brandstofpas, navigatie en winterbanden.

Smart Private lease

De voordelen van Smart leasing ervaren, maar is zakelijk rijden niet voor u van toepassing? Dan kunt u kiezen voor Smart Private Lease. Dat betekent zorgeloos rijden voor een vast maandbedrag! Dat is niet alleen gemakkelijk, maar ook lekker overzichtelijk.

Wilt u graag meer informatie over Private Lease Smart? U kunt ons bereiken op het telefoonnummer +31 20 658 70 00. Onze Smart-lease consultants staan u graag te woord om u verder te helpen. U kunt ons uiteraard ook een mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00