SMART PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Onbezorgd de weg op met Smart private lease of zakelijk leasen

Een opvallende en compacte auto, dat is de Smart! Eén van de weinige auto’s die er voor zorgt dat u in de drukke binnenstad wellicht tóch nog een parkeerplekje kunt bemachtigen. Erg fijn wanneer u vaak afspraken heeft in de stad of op drukke terreinen uw auto kwijt moet. Bij ALD Automotive vindt u verschillende Smart lease modellen die geschikt zijn voor zakelijk rijden. Neem contact met ons op en onze leasing consultants helpen u graag verder.

Zakelijk uw Smart leasen

Wilt u zakelijk een Smart leasen? Dan zijn bij ALD Automotive alle kosten inbegrepen in het leasecontract. Bij operational lease regelen wij bijvoorbeeld alles voor u. U hoeft zich geen zorgen te maken over verzekeringen, onderhoud, banden en vervangend vervoer. Het enige dat u moet financieren zijn de brandstofkosten en eventuele schoonmaakkosten en verkeersboetes. Het fijne van operational lease is dat u qua kosten niet voor verrassingen komt te staan en geen grote investering hoeft te doen voor de aanschaf van een leaseauto.

Wanneer u tijdelijk nieuwe werknemers in dienst heeft, kunt u er ook voor kiezen om een auto voor een kortere periode te leasen. Ook dit kunt u bij ALD Automotive regelen! U profiteert in dat geval van lage maandelijkse kosten en u kunt gebruikmaken van verschilende services. Denk hierbij aan een brandstofpas, navigatie en winterbanden.

Smart Private lease

De voordelen van Smart leasing ervaren, maar is zakelijk rijden niet voor u van toepassing? Dan kunt u kiezen voor Smart Private Lease. Dat betekent zorgeloos rijden voor een vast maandbedrag! Dat is niet alleen gemakkelijk, maar ook lekker overzichtelijk.

Wilt u graag meer informatie over Private Lease Smart? U kunt ons bereiken op het telefoonnummer +31 20 658 70 00. Onze Smart-lease consultants staan u graag te woord om u verder te helpen. U kunt ons uiteraard ook een mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.