SKODA PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Een slimme keuze als u kiest voor Skoda private lease of zakelijk leasen

De slogan van Skoda is niet voor niets: ‘Simply clever’, de details in de auto’s van Skoda verhogen het rijplezier aanzienlijk voor alle passagiers. Of u er nu voor kiest om een Skoda zakelijk te rijden of om er privé mee te rijden, één ding is zeker: met een Skoda zit u altijd goed! Ga voor puur rijplezier en kies voor Skoda lease!

De modellen van Skoda

Een bekend model van Skoda is de Citigo. Deze auto is helemaal in zijn element in druk stadsverkeer en smalle straatjes. U kunt soepel van A naar B manoeuvreren doordat de auto compact van buiten is. Parkeren wordt u een stukje makkelijker gemaakt met dit model. Echter, u zult versteld staan van de ruimte aan de binnenkant! En dat ook nog eens voor een auto met een hele frisse en moderne look! Kiest u liever een grotere auto? Bekijk dan eens de compacte hatchback, de Skoda Fabia. Met deze comfortabele en sportieve uitvoering kunt u optimaal genieten van de ‘simply clever’ details die u van Skoda mag verwachten.

Geïnteresseerd in zakelijk leasen? Dan bieden wij u verschillende leasevormen aan. Zo kunt u al een Skoda leasen voor één dag. Wilt u profiteren van een lagere bijtelling? Dan kunt u kiezen voor occasion lease. Een occasion is niet ouder dan twee jaar en heeft vaak relatief weinig kilometers op de teller staan. U kunt ook een Skoda leasen voor een langere periode. U betaalt dan een vast maandbedrag en u heeft altijd een representatief wagenpark.

Skoda Private Lease

Iedereen rijdt graag rond in een frisse, nieuwe en moderne auto. Het is geheel afhankelijk van uw wens, welk model daar het beste bij past. Wilt u niet zakelijk leasen, maar gaan voor Skoda Private Lease? Geen enkel probleem, met Private Lease Skoda van ALD Automotive heeft u genoeg keuze uit de verschillende modellen om een geschikte leaseauto uit te kiezen. Dan kunt u genieten van uw nieuwe auto, zonder een flinke investering te doen!

Voor meer informatie over Skoda leasing, zakelijk of privé, kunt u contact met ons opnemen. Onze consultants zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 20 658 70 00, maar u kunt uiteraard ook een mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00