SEAT PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

SEAT private lease of zakelijk leasen: aantrekkelijk van binnen én buiten

SEAT staat voor superieure techniek en puur rijgenot. De auto’s van het merk worden steeds verder naar een hoger niveau getild met ‘technology to enjoy’. Een combinatie van de beste Duitse en Spaanse technieken maakt dat SEAT de technologie tot leven brengt. 50% van de energie van het productieproces van een SEAT wordt opgewerkt van de Spaanse zon. Barcelona is non-stop in beweging en SEAT beweegt mee. Waarom? Stilstaan is geen optie.

SEAT wordt een steeds populairder automerk onder de zakelijke rijders. De modellen van SEAT zijn aantrekkelijk van buiten én binnen, en dat u een SEAT kunt leasen voor een laag bedrag per maand is een fijne bijkomstigheid, toch?

De SEAT modellen

Rijdt u voor uw werk veel in de stad? Dan is de SEAT Mii een goede match voor u. Deze compacte stadsauto ziet er ook nog eens heel goed uit! Praktisch en elegant. De SEAT Mii brengt u soepel van plek A naar B en het vinden van een parkeerplekje wordt u ook makkelijker gemaakt. Wilt u liever een wat grotere auto met meer power? Dan is de SEAT Leon een mooie optie. Een strak design en sportief rijden ontmoeten elkaar, een fijne auto als u veel kilometers op de weg maakt. Een ander bekend model is de SEAT Ibiza, een bijzonder stijlvolle auto. Welke leaseauto van SEAT u ook kiest, u kiest sowieso voor betrouwbaarheid en elegantie.

SEAT leasen bij ALD Automotive

Wanneer u een SEAT wilt leasen, zijn bij ALD Automotive alle kosten inbegrepen. Operational lease is de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. U betaalt de brandstof en wij regelen de rest! Dan komt u dus niet voor verrassingen te staan en hoeft u geen grote investering te doen voor de aanschaf van de leaseauto’s. Zonder zorgen een representatief wagenpark.

SEAT Private Lease

Naast dat wij zakelijke mobiliteitsoplossingen bieden, kunt u ook gebruikmaken van SEAT Private Lease. U kunt dan ook privé rondrijden in een mooie SEAT, zonder in één keer een grote aanschaf te betalen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Private Lease SEAT Leon of SEAT Ibiza? U kunt bij ons al een leasecontract afsluiten vanaf 12 maanden voor een vast bedrag per maand. Dan weet u precies waar u het komende jaar (of komende jaren) aan toe bent.

Geïnteresseerd?

Wilt meer informatie over het leasen van een SEAT? Onze lease consultant helpen u graag bij het samenstellen van uw auto. Neem telefonisch contact op via +31 20 658 70 00 of stuur een mail naar info.nl@aldautomotive.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00