RENAULT PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Zorgeloos rijplezier met Renault private lease of zakelijk leasen

Op zoek naar een leaseauto voor zakelijk gebruik? Bij ALD Automotive kunt u uit verschillende merken en modellen kiezen. Lease bijvoorbeeld een Renault en u weet dat u goed zit! Het merk is immers al jarenlang erg populair onder zakelijke leaserijders. Ga voor puur rijplezier en kies voor Renault lease!

De Renault modellen

Rijdt u voor uw werk veel in de stad? Dan is de Renault Twingo de perfecte match voor u. Deze compacte stadsauto brengt u soepel van A naar B en het vinden van een goede parkeerplek wordt u ook gemakkelijker gemaakt. Wilt u zich onderscheiden in het verkeer? Dan is de Renault Captur de ideale auto voor u. Deze compacte crossover heeft een stijlvol design en flexibel interieur. De Captur is heerlijk comfortabel wanneer u veel in uw auto zit en langere afstanden moet rijden. Of gaat u voor Renault Clio Lease? Welke leaseauto van Renault u ook kiest, u kiest sowieso voor klasse en betrouwbaarheid.

Geïnteresseerd in zakelijk leasen? Dan bieden wij u verschillende leasevormen aan. Zo kunt u al een Renault leasen voor één dag. Wilt u profiteren van een lagere bijtelling? Dan kunt ervoor kiezen om een occasion te leasen. Een occasion is niet ouder dan twee jaar en heeft vaak relatief weinig kilometers op de teller staan. Een Renault leasen kan ook voor een langere periode. U betaalt dan een vast maandbedrag en u heeft altijd een representatief wagenpark.

Renault Private Lease

Wanneer zakelijk leasen niet interessant is voor u, kan private leasen dat misschien wel zijn. Onze Renault modellen kunnen daarom ook door particulieren geleased worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van Renault Twingo of Renault Captur Private Lease? Met Renault Private Lease betaalt u iedere maand een vast bedrag waarin onder andere de kosten van reparatie en onderhoud zijn verwerkt. Ook staan wij voor u klaar voor pechhulp in binnen- en buitenland. Het enige dat u zelf nog moet regelen is de brandstof. Renault Private Lease is ideaal wanneer niet ineens groot bedrag kunt missen voor de aankoop van een (nieuwe) auto.

Voor meer informatie over Renault lease, zakelijk of privé, kunt u contact met ons opnemen. Onze consultants zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 20 658 70 00, maar u kunt uiteraard ook een mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00