Porsche private lease of zakelijk leasen

Porsche private lease of zakelijk leasen: wie droomt daar nu niet van?

Dromen hoeven geen bedrog te zijn: die Porsche is met ALD Porsche lease misschien dichterbij dan u zelf denkt! Door een Porsche zakelijk of voor privé gebruik te leasen, hoeft u geen grote investering te doen in één keer. Wordt die droom dan toch nog sneller werkelijkheid dan gedacht?

Als u een Porsche leaset, kiest u voor topklasse. Het is het merk voor iedereen die gaat voor perfectie en is een combinatie van stijlvol en sportief. Eén ding is zeker als u een Porsche rijdt: u onderscheidt zich op de weg van de massa en kunt genieten van optimale comfort en snelheid.

Geïnteresseerd in zakelijk leasen?

ALD Automotive biedt u verschillende leasevormen aan. Zo kunt u al een Porsche leasen voor één dag. Gaat u toch liever voor een langere periode? Dan kunt u kiezen voor shortlease of operational lease, de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen. Bij deze laatste vorm, zijn alle kosten inbegrepen en hoeft u zich geen financiële zorgen te maken. Wij begrijpen dat het rijden in een Porsche het verleidelijk maakt om het gaspedaal even in te trappen. De verkeersboetes zijn natuurlijk wel voor eigen rekening. Evenals de schoonmaak- en brandstofkosten.

Uw favoriete Porsche leaseauto kan binnenkort al tot uw beschikking staan! Heeft u nog twijfels of advies van ons nodig?

Porsche Private Lease

Heeft u geen bedrijf of BV en wilt u wel graag een Porsche leasen? Dan kunt u ook gebruikmaken van Porsche Private Lease bij ALD Automotive. Een gloednieuwe Porsche rijden voor een vast bedrag per maand, klinkt dat goed? Vraag dan eenvoudig een offerte aan. Onze lease consultants nemen dan contact met u op voor het sturen van een offerte op maat. Dan weet u precies welke kosten u het komende jaar, of komende jaren, maakt.

U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 20 658 70 00 of een mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00