POLESTAR PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Kies voor het comfort van Polestar private lease of zakelijk leasen

De Polestar is een luxe elektrische auto die een perfecte combinatie biedt van prestaties, comfort en duurzaamheid. Bent u op zoek naar een luxe en duurzame elektrische auto met een krachtige prestatie en geavanceerde technologie, dan is de Polestar zeker de moeite waard om te overwegen.

Polestar zakelijk leasen

Wilt u een Polestar voor zakelijk gebruik leasen? Dan bent u bij ALD Automotive aan het juiste adres. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende leasevormen, waardoor u zelf kunt beslissen welke vorm van zakelijk leasen het beste bij u past. Heeft u bijvoorbeeld een leaseauto nodig voor een korte periode van een week, dan kunt u heel eenvoudig een auto zakelijk huren. Heeft u de leaseauto voor een langere periode nodig, dan komt u al gauw in de categorie operational lease of shortlease.

Operational lease is de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen, waarin alle kosten verwerkt zitten. U hoeft zich dus alleen nog maar druk te maken om de brandstofkosten en eventuele verkeersboetes. Shortlease is juist weer interessant wanneer u één of meerdere werknemers in dienst heeft die een tijdelijk contract hebben. U kunt in dat geval al een Polestar leasen vanaf een periode van zes maanden.

Polestar Private Lease

Bij ALD Automotive kunt u ook kiezen voor Polestar Private Lease. Het voordeel van privé een auto leasen, is dat u compleet ontzorgd wordt. Wat dacht u bijvoorbeeld van Private Lease Polestar 2? U hoeft alleen maar voor de energie te zorgen en wij zorgen voor de rest. Hoe fijn is dat! Bovendien hoeft u geen grote investering te doen, zoals de aanschaf van een (nieuwe) auto.

Wilt u meer weten over Polestar lease? Onze leasing consultants staan u graag te woord voor vragen over het leasen van één van onze modellen. Neem telefonisch contact met ons op via +31 20 658 70 00 of een stuur een mail naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00