PEUGEOT PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Zorgeloos rijplezier met Peugeot private lease of zakelijk leasen

Peugeot wie kent het merk niet? Het Franse automerk staat bij veel mensen bekend om haar betrouwbare en compacte automodellen. Dat maakt Peugeot lease ook zo ideaal voor zakelijke rijders. Dankzij de compactheid is het een fijn vervoersmiddel voor in de stad. Bij ALD Automotive vindt u verschillende Peugeot modellen die u tegen verschillende termijnen zakelijk kunt leasen.

Leasen bij ALD Automotive

Bent u geïnteresseerd in Peugeot lease, dan zijn er verschillende leasevormen waar u uit kunt kiezen. Zo is shortlease bijvoorbeeld ideaal wanneer u tijdelijke werknemers in dienst heeft en het nog niet zeker is of zij op de lange termijn werkzaam blijven binnen uw bedrijf. Een shortlease contract kan al vanaf 6 maanden worden afgesloten. Dat is één van de redenen waarom Shortlease interessant kan zijn voor beginnende bedrijven. Bovendien zijn de maandelijkse kosten aantrekkelijk en kunt u gebruikmaken van extra opties als navigatie en winterbanden.

U kunt er ook voor kiezen om een Peugeot voor een langere periode te leasen. Zoals bij lease gebruikelijk,  betaalt u een vast bedrag per maand aan ons, waardoor u bijvoorbeeld de wegenbelasting en verzekering niet apart hoeft te betalen. Dat maakt Peugeot leasen zo ideaal en overzichtelijk! Bovendien heeft u geen omkijken naar reparaties en onderhoud.

Peugeot Private Lease

Wilt u als particulier een Peugeot leasen bij ALD Automotive? Ook dan kunt u bij ons terecht! Naast zakelijk leasen, bieden wij u Peugeot Private Lease. U kunt zorgeloos de weg op en betaalt een vast bedrag per maand. U kunt al een leasecontract afsluiten vanaf 12 maanden.

Voor meer informatie over Private Lease Peugeot kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze lease consultants zijn bereikbaar op het nummer +31 20 658 70 00. Wil u liever mailen? Dat kan dan via info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00