OPEL PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Opel private lease of zakelijk leasen: je rijdt altijd representatief

Of u nu een groot of klein wagenpark heeft, het kost u veel tijd en werk. Als u kiest voor Opel lease bij ALD Automotive, hoeft u zich niet langer zorgen te maken over onderhoud van de leaseauto’s, reparaties, verzekeringen enzovoorts. De gevarieerde collectie Opel modellen staan voor kwaliteit. Als u een Opel leaset, dan weet u dat u goed zit en heeft u een representatieve bijdrage aan uw wagenpark! Het merk is al jarenlang erg populair onder zakelijke rijders.

De Opel modellen

Verschijn in stijl bij uw klanten, met het uitgesproken design van Duitse precisie van de Opel KARL is dit in ieder geval één ding dat zeker is. Deze compacte auto brengt u soepel van A naar B, en heeft tegelijkertijd ook 5 volwaardige zitplaatsen. De 5-deurs KARL is een uitblinker op het gebied van rijplezier en behendigheid. Handig als u bijvoorbeeld veel in de stad moet zijn. Rijdt u liever een sportieve auto? Dan is de leaseauto Opel ADAM S een betere keuze voor u. De krachtige motor en de sportieve tuning zorgen voor een stoere uitstraling. Een ander bekend model van Opel is de Opel Corsa, een bijzonder stijlvolle auto. Sierlijkheid en de elegante daklijnen zorgen voor een mooi aangezicht vanuit elke hoek! De Opel Corsa kunt u leasen in een 3- of 5-deurs.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op en wij doen u een aantrekkelijk aanbod.

Geïnteresseerd in zakelijk leasen?

ALD Automotive biedt u verschillende leasevormen aan. Zo kunt u al een Opel leasen voor één dag. Gaat u toch liever voor een langere periode? Dan kunt u kiezen voor short lease of operational lease, de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen. Bij deze laatste vorm, zijn alle kosten inbegrepen en hoeft u zich geen financiële zorgen te maken. Alles wordt voor u geregeld!

Profiteren van een lagere bijtelling? U heeft dan de keuze uit occasion lease. Een occasion is niet ouder dan twee jaar en heeft relatief weinig kilometers op de teller staan.

Opel Private Lease

Wanneer zakelijk leasen niet interessant is voor u, kan privé leasing dat misschien wel zijn. Onze Opel modellen kunnen daarom ook door particulieren geleased worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van Private Lease Opel KARL of Opel Astra? Met Opel Private Lease betaalt u iedere maand een vast bedrag waarin onder andere de kosten van reparatie en onderhoud zijn verwerkt. U rijdt dan én een mooie auto én u weet precies waar u financieel aan toe bent! Wel zo’n fijn idee, toch? Ook staan wij voor u klaar voor pechhulp in binnen- en buitenland. Het enige dat u zelf nog moet regelen is de brandstof. Private Lease Opel is ideaal wanneer u geen grote investering wilt doen voor de aankoop van een (nieuwe) leaseauto.

Voor meer informatie over Opel lease, zakelijk of privé, kunt u contact met onze leasing consultants opnemen. U kunt telefonisch contact opnemen via +31 20 658 70 00 of en mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00