NISSAN PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Nissan private lease of zakelijk leasen: zuinig en krachtig

In Japan weten ze wel hoe ze fraaie en comfortabele auto’s moeten produceren. De modellen van Nissan zijn hier geen uitzondering op. De krachtige en zuinige auto’s rijden erg comfortabel en zien er ook nog eens sportief en opvallend uit. Hier kunt u zich wel mee vertonen bij een zakelijke afspraak! Met Nissan lease voor zakelijke rijders bent u verzekerd van een auto met klasse. Dankzij de technische innovatie kunt u de weg op in een auto van topkwaliteit.

Nissan lease: een verrijking voor uw wagenpark

U wilt natuurlijk dat uw werknemers veilig en in een betrouwbare auto de weg op gaan. De modellen van Nissan mogen dan niet in uw wagenpark ontbreken. U kunt al een Nissan leasen voor één dag, maar de meest gekozen leasevorm is operational lease. Wanneer u hier voor kiest, zitten alle kosten in het leasecontract verwerkt. Denk hierbij aan verzekeringen en onderhoud. De enige kosten voor u zijn de brandstofkosten en eventuele verkeersboetes. Een ander voordeel is dat in het geval van operational lease ALD Automotive economische en juridisch eigenaar van de Nissan leaseauto is. Dit betekent dus ook dat wij alle eventuele financiële risico’s van u overnemen. Zakelijk een Nissan leasen was nog nooit zo eenvoudig!

Heeft u uw oog laten vallen op Nissan lease voor medewerkers die tijdelijk in dienst zijn? Dan kunt u ook voor een korte periode zakelijk een auto leasen. Omdat bijvoorbeeld de kosten en opzegging variabel zijn, is het ook wat laagdrempeliger voor ZZP’ers of beginnende bedrijven om een auto te leasen.

Nissan Private Lease

Wilt u niet zakelijk leasen, maar wel onbezorgd privé leasen tegen een vast bedrag per maand? Dat kan met Nissan Private Lease. Wat dacht u bijvoorbeeld van Nissan Qashqai Private Lease? U tankt alleen de brandstof en wij regelen de rest voor u. Het mooie is dat u nergens aan vast zit en na de looptijd de auto weer bij ons kunt inleveren.

Geïnteresseerd in Nissan lease voor zakelijk of privégebruik, maar heeft u nog vragen? Onze leasing consultants helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 20 658 70 00. U kunt ook een mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00