MERCEDES PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Mercedes private lease of zakelijk leasen: krachtig en luxe

Kiest u een Mercedes leaseauto om zakelijk te rijden? Leuk dat wij deel mogen uitmaken van uw zoektocht naar uw perfecte leaseauto! Iedereen weet dat u met een Mercedes leaseauto een krachtige, luxe en comfortabele auto in huis haalt. Naast de populaire C-klasse, A-klassen en S-klasse, heeft Mercedes een aantal hybride uitvoeringen die passen bij moderne leaserijders. ALD Automotive is graag uw adres voor Mercedes lease.

Operational lease van uw Mercedes-Benz

Operational Lease is de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen, waarbij alle kosten zijn inbegrepen. Alleen de verkeersboetes en de benzinekosten zijn niet inbegrepen. U hoeft zich geen (financiële) zorgen te maken over uw verzekering, onderhoud, banden, belasting en vervangend vervoer bijvoorbeeld. Dat regelen wij allemaal voor u. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan en kunt u optimaal genieten van uw nieuwe Mercedes leaseauto.

Mercedes Private Lease

Mercedes is naast een populaire auto voor zakelijke leaserijders ook een aantrekkelijk merk voor privégebruik. Wilt u graag de voordelen van Mercedes leasing ervaren, maar is zakelijk rijden niet voor u van toepassing? Bij ALD Automotive heeft u ook de keuze voor Mercedes Private Lease. Zonder grote investering kunt u toch een gloednieuwe en luxe Mercedes-Benz privé rijden voor een vast maandbedrag. U hoeft alleen nog maar te tanken!

Meer weten over Private Lease Mercedes? Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 20 658 70 00 en helpen u graag verder. U kunt ons ook een mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00