MAZDA PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Zorgeloos rijplezier met Mazda private lease of zakelijk leasen

Bent u op zoek naar optimaal rijplezier? Dan is een Mazda een uitstekende keuze voor u als zakelijk rijder. Het Japanse merk bezit het bekroonde KODO design en staat voor vooruitstrevende techniek. Deze techniek, in combinatie met uitstekend comfort, zorgt ervoor dat Mazda een geliefd automerk is voor zakelijk leasen. Geïnteresseerd in Mazda lease? Bij ALD Automotive vindt u verschillende uitvoeringen en modellen.

Lease een Mazda voor een korte of lange periode

Bij ALD Automotive kunt u zakelijk een Mazda leasen voor een korte of lange periode. Wilt u bijvoorbeeld voor de kortere termijn een auto leasen, dan kunt u een overeenkomst afsluiten vanaf 6 maanden. Deze overeenkomst kunt u op ieder moment opzeggen. Ideaal, omdat u op deze manier niet langdurig hoeft te investeren. Dat maakt het ook voor beginnende bedrijven laagdrempelig om zakelijk te leasen.

Mazda leasing is ook mogelijk in de vorm van operational lease. Dit is de meest gekozen vorm van zakelijk leasen. Alle kosten zitten in het leasecontract verwerkt, behalve natuurlijk de brandstofkosten en eventuele verkeersboetes. U heeft geen omkijken naar onderhoud en reparaties en, niet onbelangrijk, de no claim opbouw blijft bestaan.

Mazda Private Lease

Mazda lease voor privégebruik? Ook dat is mogelijk bij ALD Automotive. U weet dan precies waar u aan toe bent en betaalt een vast bedrag per maand. Ook de kosten voor bijvoorbeeld pechhulp in binnen- en buitenland zitten standaard in uw leasecontract.

Wanneer u graag meer wilt weten over Mazda Private Lease, staan onze leasing consultants u graag te woord. Zij vertellen u meer over de mogelijkheden van privé en/of zakelijk leasen. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer +31 20 658 70 00, maar u kunt ook een mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00