LYNK & CO PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Kies voor het comfort van Lynk & Co private lease of zakelijk leasen

Lynk & Co heeft als missie om mobiliteit voorgoed te veranderen. Zij zijn bezig de auto-industrie opnieuw vorm te geven en zetten grote stappen op weg naar meer duurzame mobiliteit. Wilt u daar deel van uitmaken? Met de Lynk & Co 01 rijdt u milieubewust en bent u altijd voorzien van alle features.

Lynk & Co leasing bij ALD

Zakelijk een Lynk & Co leasen brengt verschillende voordelen met zich mee. Niet alleen zijn alle kosten in het leasecontract verwerkt, u heeft ook een duidelijk overzicht van deze kosten. Wij ontzorgen u op ieder vlak, het enige dat u nog hoeft te doen is de tank te vullen en u bent klaar om op pad te gaan! Alleen de brandstofkosten en eventuele verkeersboetes zijn voor eigen rekening. U hoeft zich dus niet meer druk te maken om het apart betalen van bijvoorbeeld onderhoud, reparatie en verzekeringen.

Lynk & Co Private lease

Hoe fijn zou het zijn als alles omtrent uw auto geregeld is en u geen zorgen heeft over verzekeringen en extra kosten die betaald moeten worden. Het kan met Lynk & Co Private Lease! Wanneer u besluit een auto privé te leasen, betaalt u een vast bedrag per maand. Hierdoor komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Wat dacht u bijvoorbeeld van Private Lease Lynk & Co 01? U zorgt zelf voor de elektriciteit en brandstof en wij regelen de rest. Makkelijk, toch? Bovendien hoeft u geen grote investering te doen voor een nieuwe auto en hoeft u dus niet in één keer een groot bedrag op tafel te leggen.

Geïnteresseerd in Lynk & Co lease, zakelijk of privé? Of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste leaseauto? Neem dan vrijblijvend contact op met onze lease consultants. Wij staan u graag te woord via het nummer +31 20 658 70 00. U kunt uiteraard ook een mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com als u dat fijner vindt. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00