LEXUS PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Lexus private lease of zakelijk leasen: streven naar perfectie

Kiest u een Lexus leaseauto om zakelijk te rijden? Dan streeft u naar perfectie, en dat is precies wat Lexus ook doet. Perfectie in comfort, techniek én ontwerp. De luxe modellen van Lexus zijn volledig uitgerust, het ontbreekt u aan niets. Een echte eyecatcher op de weg! Naast het eerste LS400 model en de GS 300 zijn er nu meerdere Lexus lease modellen zoals de LS, de GS, de IS en de NX. Wilt u graag uw Lexus leaseauto voor zakelijk of privé gebruik? Vraag uw leasing consultant naar de mogelijkheden.

Toyota’s luxedivisie

Sinds 1989 heeft de luxedivisie van Toyota een eigen naam, namelijk: Lexus. Heeft u de keuze al gemaakt om een auto te leasen van Lexus, maar weet u nog niet welk model het beste bij u en uw wensen aansluit? Onze lease consultants staan u graag te woord en helpen je graag verder de juiste leaseauto te vinden. Gaat u voor een grote auto met robuuste uitstraling of kiest u liever voor een kleine en sportieve auto? Naast dat Lexus bekend staat om zijn hybride auto’s heeft Lexus ook steeds meer auto’s met turbomotoren.

Zakelijk uw Lexus leasen?

Wanneer u een Lexus wilt leasen, zijn bij ALD Automotive alle kosten in het leasebedrag meegenomen. Operational Lease is de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen, hierbij zitten alle kosten inbegrepen. U heeft geen financiële zorgen meer aan uw verzekering, onderhoud, banden, belasting en vervangend vervoer. Dat regelen wij allemaal voor u. U hoeft zelf alleen maar de brandstof kosten en eventuele schoonmaak kosten te financieren. Verkeersboetes zijn uiteraard ook voor eigen rekening.

Lexus Private Lease: verfijnd en zorgeloos rijden

Wilt u ook graag de voordelen van Lexus leasing ervaren, maar is zakelijk rijden niet voor u van toepassing? Bij ALD Automotive kunt u uw nieuwe Lexus ook privé leasen. Wij regelen alles voor u, wel zo makkelijk, toch? Zorgeloos rijden voor een gunstig maandbedrag. U hoeft alleen nog maar te tanken! Meer weten over Lexus Private Lease? Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 20 658 70 00 en helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ons ook mailen via info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00