LAND ROVER PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Land Rover private lease of zakelijk leasen: rijden met ongeëvenaard comfort

Heeft u interesse om een Land Rover te leasen voor zakelijk gebruik? Het Britse merk is erg geliefd onder zakelijke rijders die waarde hechten aan luxe en comfort. U leaset bij ons Land Rovers tegen scherpe tarieven en in verschillende modellen. Of u nu een auto nodig heeft voor de korte of lange termijn, bij ALD Automotive helpen we u graag de juiste keuze te maken.

Land Rover lease: verrijk uw wagenpark

De four-wheel drives van Land Rover zijn een genot om in te rijden. De auto’s zijn van alle gemakken voorzien en hebben een tijdloze uitstraling. Land Rover vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen vanzelfsprekend. Bij de ontwikkeling van Land Rovers is bijvoorbeeld vermindering van de CO₂-uitstoot een belangrijke maatstaf.

U kunt bij ons een Land Rover leasen voor een korte of lange periode. Kiest u voor de meest voorkomende vorm van leasen, operational lease, dan zijn alle kosten inbegrepen. Houd er wel rekening mee dat brandstofkosten en eventuele verkeersboetes voor eigen rekening zijn. Toch liever leasen voor een kortere periode? Dan is shortlease de ideale oplossing voor u. Zowel de kosten als de opzegging van het contract zijn hierbij variabel. Bovendien is het een laagdrempelige overeenkomst voor beginnende bedrijven.

Land Rover voor privégebruik

De Land Rovers die wij leveren kunnen ook door particulieren geleased worden. Wanneer u kiest voor Land Rover private lease wordt u op allerlei fronten ontzorgd. Voor meer informatie kunt u contact met onze leasing consultants opnemen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 20 658 70 00, maar u kunt ook een mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00