KIA PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Kia private lease of zakelijk leasen: uw partner in business

De auto’s van Kia zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Ook steeds meer zakelijke rijders kiezen voor Kia. Het leasen van een Kia is dan ook een uitstekende keuze als u voor hoge kwaliteit gaat met een gunstige leaseprijs. Modellen zoals de Kia Picanto, Kia Rio, Kia Niro en Kia Sportage zijn uitermate populair. Kia staat bekend om haar unieke 7 jaar garantie. U hoeft zich geen zorgen te maken om uw wagenpark, u kunt zich focussen op uw business.

Verantwoord op weg

Met het leasen van een Kia combineert u comfort, gemak en rijplezier met verantwoord en bewust rijden dankzij de nieuwste technologieën. Heeft u al de keuze gemaakt om te gaan voor Kia lease? Bekijk dan wat voor leasecontract het beste bij uw situatie past. Zo is het mogelijk om een auto te huren voor één dag, maar we bieden ook leasecontracten voor langere periodes zoals 6 of 12 maanden. Of u er nu voor kiest om voor een korte of lange termijn te leasen, bepaalde zaken zitten standaard in de leaseprijs. Denk hierbij aan onderhoud, onbeperkt zomerbanden en pechhulp in binnen- en buitenland. Ook regelen wij vervangend vervoer in Nederland wanneer er sprake is van schade of reparatie. U betaalt de brandstof, wij doen de rest!

Kia Private Lease: zorgeloos rijden

Wilt u ook graag de voordelen van Kia leasing ervaren, maar is zakelijk leasen niet voor u van toepassing? Bij ALD Automotive kunt u uw nieuwe Kia ook privé leasen. Wij regelen alles voor u, wel zo makkelijk, toch? U kunt dan zorgeloos rijden voor een gunstig maandbedrag. U hoeft alleen nog maar te tanken! Meer weten over Kia Private Lease? Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 20 658 70 00 en helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.