HYUNDAI PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Hyundai private lease of zakelijk leasen: milieubewust en comfortabel

Heeft u uw oog laten vallen op het leasen van een Hyundai auto? Dan bent u verzekerd van een auto met klasse! Het Zuid-Koreaanse automerk ontwikkelt auto’s van hoge kwaliteit die over de hele wereld geliefd zijn. Comfort, moderniteit, technologie staan hoog in het vaandel bij Hyundai. Geïnteresseerd in Hyundai lease? Dan krijgt u een representatieve auto met comfortabel interieur. Dankzij het zuinige rijgedrag zijn de auto’s ook erg milieubewust.

Lease uw Hyundai voor de korte of lange termijn

Of u nu voor een korte of lange periode een auto wilt leasen, bij ALD Automotive vindt u de leasevorm die het beste bij uw situatie past. Heeft u enkele nieuwe werknemers in dienst genomen die een tijdelijk contract hebben en waarbij het nog niet zeker is of zij in de toekomst bij uw organisatie blijven? Dan kunt u een leasecontract afsluiten vanaf 6 tot 12 maanden. Dit shortlease contract is op ieder moment opzegbaar.

Wanneer u wilt besparen in de kosten voor uw wagenparkbeheer, dan is het leasen van tweedehands auto’s een optie voor u. De Hyundai occasions zijn niet ouder dan twee jaar en hebben relatief weinig kilometers gereden. Bij deze vorm van zakelijk leasen betaalt u een lager maandbedrag.

Hyundai Private Lease

Bent u niet op zoek naar zakelijke leaseauto’s, maar wilt u wel graag meer weten over Hyundai Private lease? Neem dan gerust contact op met ons leasing consultants. Zij geven graag antwoord op al uw vragen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Private Lease Hyundai i10? Interesse of meer weer weten over Hyundai lease? Bel ons op het telefoonnummer +31 20 658 70 00 of stuur uw vraag naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00