HONDA PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Zorgeloos rijplezier met Honda private lease of zakelijk leasen

Overweegt u om zakelijk een auto te leasen? Met een auto van Honda komt u goed voor de dag! Het merk levert altijd solide en betrouwbare auto’s. Ideaal voor de zakelijke rijder. De Honda Civic en Honda Accord zijn wellicht de meest bekende modellen. De nieuwere modellen van het merk zijn erg in trek dankzij het vernieuwende ontwerp en de vooruitstrevende techniek. Geïnteresseerd in Honda lease? Lees hieronder meer over de verschillende vormen van zakelijk leasen.

Honda lease mogelijkheden

Autolease is in verschillende vormen mogelijk en iedere vorm heeft zo haar voordelen. ALD Automotive biedt voor ieder mobiliteitsbudget een vorm van zakelijk leasen aan. Zo kunt u op het gebied van Honda lease bijvoorbeeld kiezen voor de meest servicegerichte leasevorm: operational lease. Het is ook mogelijk om een tweedehands Honda auto te leasen. Deze occasions zijn niet ouder dan twee jaar en hebben relatief weinig kilometers op de teller staan. Wanneer u een Honda voor een kortere periode wilt leasen, kunt u beter gebruik maken van shortlease.

Ervaar de voordelen van Honda Private Lease

Wilt u graag onbezorgd de weg op en ontzorgd worden op het gebied van services zoals reparatie en onderhoud aan uw auto. Kies er dan voor om een Honda prive te leasen. Wij regelen alles voor u. Het enige dat u zelf moet doen, is tanken en eventuele verkeersboetes betalen. Het prive leasen van een Honda brengt verschillende voordelen met zich mee, zoals 24-uurs pechhulp in binnen- en buitenland en een laag eigen risico. Voor meer informatie over Honda lease, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer +31 20 658 70 00 en staan u graag te woord. Stuur ook een mail naar info.nl@aldautomotive.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00