CITROËN PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Citroën private lease of zakelijk leasen en rijd all inclusive

Een Citroën leasen voor zakelijk gebruik? Een uitstekende keuze! Deze Franse auto’s onderscheiden zich door creativiteit en kwaliteit. Met een leaseauto van Citroën kunt u bij uw klanten aankomen. Rijdt u bijvoorbeeld vaak in de stad en gaat uw voorkeur dan uit voor een compacte auto? Dan is de Citroën C1 een goede keuze in de C-serie. Met de C1 kunt u heerlijk door de stad manoeuvreren en het parkeren wordt zo ook een stukje makkelijker! Een grotere variant is de Citroën C3, met een trendy en optimistisch design.

Citroën lease: voor een korte of lange periode?

Als u kiest voor operational lease (de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen) zijn alle kosten inbegrepen. Behalve de brandstofkosten en eventuele verkeersboetes uiteraard. Wilt u een Citroën leasen voor een kortere periode dan een jaar? Dan is shortlease voor u een goede oplossing. Deze overeenkomst sluit u al af vanaf 6 maanden tot 12 maanden.

Uiteraard kunt u ook voor een lange periode uw auto leasen, u kiest dan gewoon de periode die u graag wenst. Uw favoriete zakelijke Citroën kan binnenkort al van u zijn!

Citroën Private Lease

Wilt u graag een Citroën leasen, maar dan privé? Ook dat is mogelijk! U kunt namelijk gebruikmaken van Citroën Private Lease bij ALD Automotive; u hoeft hiervoor geen bedrijf of BV te hebben. Voor een vast bedrag in de maand rijdt u een nieuw model Citroën dat helemaal aansluit bij uw behoeften. U kunt dus onbezorgd autorijden zonder bijkomende kosten, en u weet precies welke kosten u het komende jaar (of komende jaren) maakt.

Een offerte op maat ontvangen?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Citroën leasing? U vraagt eenvoudig online een offerte aan. Onze leasing consultants helpen u graag verder voor een oplossing op maat. Of het nu zakelijk of private leasen betreft. Neem ook telefonisch contact met ons op via +31 20 658 70 00. Of stuur ons een mail naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00