BMW private lease of zakelijk leasen

Zorgeloos rijplezier met BMW private lease of zakelijk leasen

Bent u op zoek naar BMW lease voor de zakelijke markt? We helpen u graag verder. BMW is één van de bekendste automerken van de wereld. De auto’s staan bekend om hun belijningen. Kiest u liever voor classy en compact? Of gaat u voor stoer en robuust? Het maakt niet uit welke keuze u maakt, met een BMW heeft u hoe dan ook een prachtige auto. Als u ervoor kiest om een BMW te leasen, kiest u voor jaren rijplezier zonder zorgen! U heeft de keuze uit verschillende modellen, waardoor u altijd een auto kunt kiezen die het beste bij u past.

Lease uw BMW voor een korte of lange periode

Ook bij ALD Automotive zijn de leaseauto’s van BMW zeer populair. Als u kiest voor operational lease (de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen) zijn alle kosten inbegrepen. Behalve de brandstofkosten en eventuele verkeersboetes uiteraard. Wilt u een BWM leasen voor een kortere periode dan een jaar? Dan kunt u gebruik maken van shortlease. Deze overeenkomst sluit u al af vanaf 6 maanden tot 12 maanden. Wilt u voor een nog kortere periode een BMW rijden? U kunt dan een zakelijke auto huren, dat kan al vanaf één dag! Zonder ingewikkelde voorwaarden. Dit huurcontract kunt u op ieder gewenst moment beëindigen.

Uiteraard kunt u ook voor een lange periode uw auto leasen, u kiest dan gewoon de periode die u graag wenst. Hoe langer de gewenste periode, hoe lager de maandlasten voor u zijn.

BMW Private Lease

Wilt u uw BMW liever privé leasen? Dan kunt u ook gebruikmaken van BMW Private Lease bij ALD Automotive. U hoeft dan geen bedrijf of BV te hebben. Voor een vast bedrag in de maand rijdt u een nieuwe BMW die helemaal aansluit bij uw behoeften.

Een offerte op maat ontvangen?

Wanneer u een BMW wilt leasen, zijn bij ALD Automotive alle kosten inbegrepen. Operational lease is de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen. U betaalt de brandstof en wij regelen de rest! Denk hierbij aan verzekering, onderhoud, banden, motorrijtuigenbelasting, vervangend vervoer enzovoorts. U komt dus niet voor onaangename financiële verrassingen te staan.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van BMW leasing? U vraagt eenvoudig een offerte aan. Onze leasing consultants helpen u graag verder! Neem ook telefonisch contact op via +31 20 658 70 00.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00