Alfa Romeo private lease of zakelijk leasen

Alfa Romeo private lease of zakelijke leaseauto

Bent u op zoek naar een nieuwe leaseauto van Alfa Romeo? Alfa Romeo staat bekend om zijn fraaie motorgeluid, elegante stijl en veiligheid. De modellen van Alfa Romeo zijn uitermate geschikt voor zakelijke rijders. Ze bieden u Italiaanse luxe en comfort.

Alfa Romeo leasen bij ALD Automotive

ALD Automotive heeft voor iedere mobiliteitsbehoefte een passende oplossing. Operational lease is de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen. Wanneer u een Alfa Romeo wilt leasen, zijn bij ALD Automotive alle kosten inbegrepen. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. U betaalt de brandstof en wij regelen de rest! Dan komt u dus niet voor verrassingen te staan en hoeft u geen investering te doen voor de aanschaf van de leaseauto’s.

ALD Automotive is één van de grootste leasemaatschappijen van de wereld. U profiteert daarvan wanneer u kiest voor Alfa Romeo lease: de service en voorzieningen van een groot wagenpark, én ook het voordeel van lage inkoopkosten. Wij garanderen u de beste service tegen de beste prijs.

Alfa Romeo Private Lease

Naast dat wij zakelijke mobiliteitsoplossingen bieden, kunt u ook gebruik maken van Private Lease bij ALD Automotive. U kunt bij ons al een leasecontract afsluiten vanaf 12 maanden voor een vast bedrag per maand. Dan weet u precies waar u aan toe bent!

Meer informatie?

Wilt u een Alfa Romeo zakelijk of privé leasen? Onze leasing consultants helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op via +31 20 658 70 00. Of stuur een mail naar info.nl@aldautomotive.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00