Zuinig en veilig rijden met ALD Drive+

E-learning programma voor bewust zuinig en veilig rijden.

Als wagenparkbeheerder wilt u dat uw medewerkers veilig en zuinig rijden. Naast dat zuinig rijden u brandstofkosten bespaart, heeft veilig rijgedrag ook een positieve impact op schadelast en onderhoudskosten. Met het e-learning programma van Prodrive Learning worden uw medewerkers effectief getraind in veilig en zuinig rijgedrag. Met Prodrive Learning bieden wij een schaalbare oplossing die medewerkers bewust maakt van een veiliger en zuiniger rijstijl. Een bewezen effectieve tool (10 – 30% verbetering), die leidt tot meer veiligheid op de weg. En tegelijkertijd ook bijdraagt aan uw MVO beleid en goed werkgeverschap.

Trainingsprogramma

Het trainingsprogramma is een leuke en interactieve online training. Via Prodrive Learning, bieden we uw medewerkers alle tools om het rijgedrag te verbeteren. Aan bod komt alles over veilig rijden, maar we besteden ook aandacht aan zuinig rijden. De onlinetraining is onlangs geheel vernieuwd. Bestuurders krijgen altijd een training op maat, afhankelijk van welk type auto ze rijden: bestelauto’s, personenauto’s (benzine, diesel, automaat, handgeschakeld), elektrische en hybride auto’s.

Het programma voor het eerste jaar bestaat uit 6 interactieve modules die maandelijks worden verstuurd. Berijders ontvangen reminders en u als fleetprofessional kunt precies de resultaten volgen. Tijdens het tweede jaar van ons programma (en daarna), bieden we uw berijders vier nieuwe modules. Deze worden ieder kwartaal gedeeld. In het programma zijn ook jaar 4 periodieke (seizoensgebonden) Safe & Eco tips opgenomen. De kosten per medewerker zijn slecht €2,75 per maand (op basis van een 24 maanden contract).

Bent u geïnteresseerd in E-learning?

Wilt u meer informatie over E-learning of onze andere services? Neem dan contact met ons op via +31 20 658 70 00 of mail naar info.nl@aldautomotive.com