Private lease: van bestellen tot wegrijden

iconen_set_3xc

Stappen voor private lease

Ben je van plan om prive een auto te leasen bij ALD Automotive? Dan is het goed om te weten hoe het stappenplan eruit ziet.

iconen_set_4x NEW

1. Kies je auto

Wanneer je een aanvraag wil doen voor private lease bij ALD Automotive, kun je simpelweg online een auto kiezen. Bij de ‘specificaties en informatie’ vind je alle informatie over de auto en de tarieven. Wil je hulp bij je keuze? Wij adviseren je graag. Bel onze private lease consultants op +31 (0)20 658 70 00.

2. Configureer

Wanneer je een auto hebt gekozen en op de configurator van deze auto klikt, krijg je nog een aantal keuzes omtrent de auto en de overeenkomst.

Kies de uitvoering en kleur van de auto

  • Stel de auto zo samen dat hij helemaal aan jouw wensen voldoet. Ook kun je bijvoorbeeld winterbanden selecteren.

Bepaal de looptijd van het contract

  • Standaard loopt de keuzemogelijkheid van 24 tot 60 maanden, waarbij een langere looptijd een voordeliger tarief oplevert.

Kies het aantal kilometers per jaar

  • Wanneer je meer of minder kilometers hebt gereden dan in het contract is opgenomen, worden deze jaarlijks met je afgerekend tegen de prijs die op je contract staat vermeld. We verrekenen bij ALD dus ook standaard de minderkilometers.

 

06_private_advies_bestellen (FILEminimizer)

 

3. EDR credit check

Vanuit de WFT (Wet Financieel Toezicht) zijn wij verplicht om een creditcheck uit te laten voeren. Zo beschermen wij je tegen te hoge financiële lasten. EDR verzorgt uit naam van ALD Automotive de acceptatieprocedure van jouw aanvraag.

Je ontvangt van EDR een e-mail met daarin de vraag een aantal financiële gegevens aan te leveren. Binnen vijf dagen nadat EDR jouw gegevens heeft ontvangen, hoor je of de creditcheck positief was en of de aanvraag is geaccepteerd.

4. Levering

Is de aanvraag goedgekeurd en heb je het contract ondertekend? Dan heb je altijd nog 14 dagen bedenktijd waarin je zonder opgave van reden van de overeenkomst kunt afzien. Na deze 14 dagen maken wij de aanvraag voor je in orde en laten wij je weten wanneer jouw private leaseauto wordt geleverd. Veel rijplezier!

Meer informatie

Bekijk onze veelgestelde vragen, documenten en handleidingen.

> Lees meer

Ons aanbod

Of je nu op zoek bent naar een compacte auto waarmee je korte ritten in de stad kunt maken, of naar een 7-persoonsauto om zonder problemen je kinderen –inclusief vriendjes en vriendinnetjes- naar voetbal of hockey te vervoeren. ALD Private Lease biedt voor iedereen de gewenste auto. 

          

Private lease aanbod

Van compacte stadsauto tot SUV. Stel jouw gewenste auto samen.

      

BEKIJK AANBOD

      

 

        

 

Logo-Keurmerk-Private-Lease-Schaduw-DEF-PMS-01Keurmerk Private Lease

Sinds 1 februari 2016 dragen wij het officiële Keurmerk Private Lease. Dat betekent dat wij de belangen van de consument, van jou dus, voorop stellen.

> LEES MEER

Dit is inbegrepen

vinkje_icon_hash050b7f Reparatie / onderhoud

vinkje_icon_hash050b7f-2 Motorrijtuigenbelasting

vinkje_icon_hash050b7f-3 All-risk verzekerd

vinkje_icon_hash050b7f-4 Laag eigen risico

vinkje_icon_hash050b7f-5 24-uur pechhulp

vinkje_icon_hash050b7f-6 Vervangend vervoer

vinkje_icon_hash050b7f-7 Rechtsbijstandverzkr.

> Bekijk alles