Nieuws- en persberichten

04nov

De wereld van automotive en mobiliteit verandert snel

Er zijn 4 grote bewegingen waarneembaar in de wereld van automotive en mobiliteit. Connectivity, autonoom rijden, sharing en elektrisch rijden. Deze 4 bewegingen kunnen niet los gezien worden van de grote veranderingen in technologie, ICT en big data.

Daarnaast krijgt de auto als object een nieuwe betekenis. De auto wordt onderdeel in een grotere keten van mobiliteitsdiensten en andere services. Waar ook maatschappelijke ontwikkelingen rondom energie en duurzaamheid belangrijke factoren zijn. 

Als je al deze ontwikkelingen bij elkaar optelt, is het een heel logisch verhaal dat de komende tijd de wereld van automotive en mobiliteit flink gaat veranderen. Waarbij de ontwikkelingen rondom connectivity, autonoom rijden, sharing en elektrisch rijden ieder van meer of minder belang zullen zijn op deze transitie. Maar de kracht zit hem vooral in de combinatie.

Het bovenstaande is een samenvatting van het rapport “a convincing case" over de connected car, de autonomous car, sharing, en de elektrische auto van de Rabobank.

Wilt u meer weten over de veranderingen op het gebied van mobiliteit? Dan bent u van harte welkom in ons mobility experience centre met meerdere video’s over de ontwikkelingen die gaande zijn.

Volg ons nu ook op Twitter en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.