Nieuws- en persberichten

07jul

ALD Automotive beste leasemaatschappij van Nederland

Hoofddorp, 6 juli 2016 – ALD Automotive mag zich beste leasemaatschappij van Nederland noemen. Dat blijkt uit de Benchmarkanalyse Leasemaatschappijen van onderzoeksbureau Conclusr.

 

Ieder jaar beoordelen 600 wagenparkbeheerders hun leasemaatschappij op allerlei facetten van de geleverde dienstverlening. Zowel ALD Automotive als Arval (dat voor het eerst na 10 jaar de koppositie moet delen) hebben dit jaar als cijfer een 7,9 gekregen.

ALD Automotive scoort onder andere goed op vriendelijkheid, flexibiliteit, meedenken en het oplossen van eventuele problemen. Uit het onderzoek van Conclusr blijkt ook dat de klanten van de leasemaatschappij uit Hoofddorp het meest loyaal zijn en het bedrijf zeer waarschijnlijk aanbevelen bij derden.

Carel Bal, directeur ALD Automotive Benelux: ”Een aantal jaar terug hebben we fors ingezet op het versterken van onze persoonlijke dienstverlening en innovatie in brede zin. We zijn trots dat onze klanten ons juist op service en klantgerichtheid als beste waarderen. Het is een bevestiging dat we de juiste weg zijn ingeslagen en we blijven ons inzetten op service en innovatie.”

ALD Automotive Benchmarkanalyse vanaf 2011

2011 = cijfer 7,4 

2012 = cijfer 7,7

2013 = cijfer 7,8

2014 = cijfer 7,8

2015 = cijfer 7,9

2016 = cijfer 7,9

Over ALD Automotive

ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. De organisatie staat vooraan op het gebied van productontwikkeling, marktonderzoek en innovatie. Met ruim 1.300.000 voertuigen en meer dan 5.000 werknemers in 41 landen, behoort ALD Automotive tot de top drie van grootste autoleasemaatschappijen wereldwijd.

Volg ons nu ook op Twitter en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.