Nieuws- en persberichten

24mrt

ALD Automotive als eerste leasemaatschappij Best Workplace van Nederland

ALD Automotive als eerste leasemaatschappij Best Workplace van Nederland

Hoofddorp, 23 maart 2016 – ALD Automotive staat als eerste leasemaatschappij op de lijst van Best Workplaces van Nederland. Deze lijst is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. Gisteravond is de lijst van 2016 bekend gemaakt. 

Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de antwoorden op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald. Danielle Kruger, HR manager bij ALD Automotive: “In Nederland werken we met zo’n 160 medewerkers hard en met veel plezier aan innovatieve mobiliteitsoplossingen. Om de rol van innovator blijvend waar te maken willen we talenten voor ALD Automotive behouden, maar ook als aantrekkelijk werkgever worden gezien door nieuwe aanwas. De onderscheiding tot Best Workplace helpt ons met beide doelstellingen.”  

Caroline Mullers, senior consultant Great Place to Work Nederland: "De organisaties die op de lijst van Best Workplaces staan, hebben werkomgevingen ontwikkeld waar vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Tevens vervul je een voorbeeldfunctie ten aanzien andere organisaties. Niet iedere organisatie behaalt de lijst in verband met strikte criteria. Het is een resultaat om trots op te zijn!" 

Over ALD Automotive
ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. De organisatie staat vooraan op het gebied van productontwikkeling, marktonderzoek en innovatie. Met ruim 1.200.000 voertuigen en meer dan 5.000 werknemers in 41 landen, behoort ALD Automotive tot de top drie van grootste autoleasemaatschappijen wereldwijd. 

Over Great Place to Work®
Al meer dan 25 jaar helpt Great Place to Work® wereldwijd organisaties bij het worden en blijven van een Great Workplace. Great Place to Work® doet dit door begeleiding in de ontwikkeling van een organisatiecultuur waarin vertrouwen, trots en plezier centraal staan. 

Het instituut, met hoofdkantoor in San Francisco, stelt elk jaar in 50 landenlijsten samen. Jaarlijks doen wereldwijd 6.000 organisaties mee aan dit onderzoek, die circa 12 miljoen medewerkers representeren. Daarmee is het het grootste onderzoek in zijn soort. www.greatplacetowork.nl 

 

Volg ALD Automotive nu ook op Twitter en LinkedIn!

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.