Nieuws- en persberichten

16sep

20e Editie fysieke autoveiling ex-leaseauto’s

20e Editie fysieke autoveiling ex-leaseauto’s

Bij het Remarketing Center van ALD Automotive in Vuren, vond donderdag 15 september de twintigste editie plaats van de jaarlijkse veiling van ex-leaseauto’s voor vaste klanten. 

 

Ongeveer 120 geïnteresseerden van verschillende bedrijven kwamen af op de besloten veiling, waar een kleine 150 kavels onder de hamer kwamen.

De jaarlijkse veiling van de leasemaatschappij biedt een goede graadmeter voor de stand van zaken van de tweedehands automarkt. Dat occasions nog steeds zeer gewild zijn, was duidelijk merkbaar: alle kavels hadden aan het einde van de dag een nieuwe eigenaar. In dit jaar vielen ook de bedrijfswagens erg in de smaak.

Het was een feestelijke editie, waar bij elke twintigste kavel de hoogste bieder getrakteerd werd op een kleine ‘culinaire verrassing’, die zij binnenkort op de eigen locatie kunnen verwachten. Deze twintigste autoveiling werd begeleid door veilingmeesters Lex Termaat en Jan Henken. Traditiegetrouw werd gestart met twee bijzondere kavels, waaronder een verzorgd weekend Amsterdam voor twee personen en een VIP-arrangement voor het concert van Bruce Springsteen. De opbrengst van deze kavels, goed voor een totaalbedrag van EUR 4600, wordt volledig geschonken aan KWF. 

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.