Nieuws- en persberichten

18jul

ALD Automotive exclusieve private lease partner van Harley-Davidson

ALD Automotive exclusieve private lease partner van Harley-Davidson

Harley-Davidson en ALD Automotive gaan exclusief samenwerken voor de leasing van Harley-Davidson motorfietsen. In een markt van ca. 15.000 nieuw verkochte motorfietsen per jaar in Nederland is Harley-Davidson met partner ALD Automotive het eerste motorfietsenmerk dat een private lease motoraanbod voor particulieren kan doen.

Deze samenwerking maakt, met een compleet private lease programma, het rijden van een eigen Harley® voor veel liefhebbers bereikbaar.

De samenwerking met Harley-Davidson past goed bij ALD Automotive als aanbieder van mobiliteitsoplossingen in de breedste zin van het woord. Pravin Chaturi, Partnerships Director ALD Automotive Nederland: ”Naast auto’s en e-bikes, zijn we er trots op dat we ook motoren - en dan ook nog van zo’n iconisch merk als Harley-Davidson - kunnen aanbieden. Nu Harley-Davidson voor het eerst via private lease beschikbaar wordt, zullen de motoren voor een bredere doelgroep toegankelijk zijn. Met name voor de jongere generatie motorliefhebbers, bij wie gebruik steeds belangrijker wordt dan bezit, zal private lease aantrekkelijker zijn dan de aanschaf van een motorfiets.” 

Digitale klantbeleving

De klantbeleving is volledig gedigitaliseerd, van het samenstellen van de motorfiets tot het afsluiten van de overeenkomst. ALD’s digitale platform ondersteunt Harley-Davidson om het oriëntatieproces en het afsluiten van een leaseovereenkomst voor consumenten nog eenvoudiger te maken.  Pravin Chaturi: “Wij geloven in het digitaliseren van onze dienstverlening omdat we zo tegemoetkomen aan nieuwe klantbehoeften waarbij gemak en ontzorging vooropstaan. Het resultaat is dat Harley-Davidson en ALD Automotive hun digitale mogelijkheden optimaal benutten en naadloos op elkaar aansluiten om zo een unieke klantervaring te creëren voor bestaande en nieuwe klanten.”

Tarieven en gelijk opstappen

Voor een aantrekkelijk maandbedrag is een gloednieuwe Harley-Davidson naar wens te leasen, met looptijden variërend van twee tot vier jaar. Het private lease aanbod is beschikbaar met maar liefst 21 avontuurlijke modellen in de line-up, waaronder de grensverleggende Harley-Davidson Pan America™ en de iconische Harley-Davidson Nightster™. De tarieven voor het private leasen van een Harley-Davidson Nightster starten vanaf €299 per maand (48 maanden/4.000 km per jaar). De geïnteresseerde motorrijder kan met het private lease aanbod dit seizoen nog volop genieten van een nieuwe Harley®.  

Meer informatie over prijzen, voorwaarden en beschikbare modellen is te vinden op Harley Davidson Finance Calculator.
 

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.