Nieuws- en persberichten

08dec

ALD Automotive scoort tijdens verkiezing beste leasemaatschappij van Nederland

ALD Automotive scoort tijdens verkiezing beste leasemaatschappij van Nederland

ALD Automotive heeft de prijzenkast flink gevuld tijdens de verkiezing tot beste leasemaatschappij van Nederland in de categorie ‘Grote leasemaatschappijen’. De Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) heeft bekendgemaakt dat ALD Automotive als beste beoordeeld is in de categorie ‘Private Lease’ met een gemiddeld rapportcijfer van 8,5. Ook in de categorieën ‘Zakelijke lease’ en ‘Wagenparkbeheerders’ scoorde ALD Automotive goed met een respectievelijk tweede en derde plek.

Leasemaatschappijen worden in het onderzoek beoordeeld op onder meer communicatie, dienstverlening en organisatie. In de afgelopen jaren heeft ALD sterk geïnvesteerd in haar digitale dienstverlening met o.a. een private lease app waar alle services rondom leasing direct beschikbaar zijn en welke helemaal toegespitst is op de private leaserijder.

Jeroen Kruisweg, algemeen directeur van ALD Automotive Nederland: ”Onze dienstverlening optimaliseren we doorlopend aan de hand van de feedback die we van onze leaserijders en klanten krijgen. Dit is samen met het persoonlijke contact van onze medewerkers een gouden combinatie.” Vorig jaar werd ALD Automotive ook al tot beste leasemaatschappij uitgeroepen. “Ik geloof er heilig in dat tevreden klanten begint bij betrokken medewerkers en dat het bieden van vrijheid daarbij cruciaal is. Alle eer gaat dan ook naar onze medewerkers die zich elke dag, of het nu vanuit huis is of weer op kantoor, volop inzetten.”

Het onderzoek

In het jaarlijkse onderzoek van VZR, dat samen met Feedback Company wordt uitgevoerd, gaven meer dan 5.400 leaserijders, wagenparkbeheerders en private-leaserijders hun mening over hun leasemaatschappij. Leaserijders gaven het rapportcijfer 8,0, de wagenparkbeheerders gaven een 8,3 en de private-leaserijders zelfs een 8,4. De gemiddelde NPS is met 26 wederom hoger dan het jaar ervoor. 

VZR-voorzitter Jan van Delft zegt over de details: ”het is een mooi compliment voor de leasemaatschappijen.  Zowel leaserijders als wagenparkbeheerders en Private-leaserijders zijn tevreden over hun leasemaatschappij en dat zien we terug in de cijfers en de NPS scores. Het is goed om te zien dat in een sterk veranderende markt berijders en wagenparkbeheerders hun leasemaatschappijen waarderen.”
 

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.