Nieuws- en persberichten

16sep

smart Europe GmbH kiest voor ALD Automotive als exclusieve aanbieder van digitale leasediensten

smart Europe GmbH kiest voor ALD Automotive als exclusieve aanbieder van digitale leasediensten

smart, pionier op het gebied van stedelijke mobiliteit, heeft ALD Automotive, de toonaangevende leasemaatschappij in Europa, geselecteerd als exclusieve, digitale partner voor operationele leasing voor zijn nieuwe generatie volledig elektrische voertuigen.

Particulieren en bedrijven krijgen toegang tot een volledig geïntegreerd digitaal lease aanbod in Europa. De samenwerking begint in het eerste kwartaal van 2023 met de lancering van de nieuwe compacte premium-SUV.

smart gaat een nieuw tijdperk in met als doel te transformeren tot een toonaangevende speler in stedelijke, elektrische en connected mobility. smart zet zich in voor duurzaamheid en streeft ernaar klanten te ondersteunen bij het snel en eenvoudig overstappen op elektrische mobiliteit met hoogwaardige, hightech, volledig elektrische compacte voertuigen en diensten.

Volledig digitaal aanbod

Via een volledig geïntegreerd digitaal aanbod zullen de full-service lease diensten van ALD Automotive voor de volledig elektrische voertuigen rechtstreeks op de website van smart en via het smart local network beschikbaar zijn. ALD Automotive verwerkt contracten volledig online, van kredietbeoordeling tot e-ondertekening van het contract, en beheert de lease voor de duur van het contract. Full-service leasing diensten zullen in eerste instantie beschikbaar zijn in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, Zwitserland en het VK en te zijner tijd wordt er uitgebreid naar andere Europese markten.

Dirk Adelmann, CEO van smart Europe: “ALD Automotive's uitgebreide expertise en zeer klantgedreven mentaliteit maakt ze de beste partner voor ons in leasingdiensten voor onze klanten in Europa."

"We zijn erg trots om samen te werken met pioniers zoals smart; die een gemeenschappelijke visie delen op het leveren van mobiliteit die een duurzame en stedelijke levensstijl ondersteunt", bevestigt Pravin Chaturi, Director Partnerships bij ALD Automotive Nederland. “Deze samenwerking sluit volledig aan bij onze ambities om de energietransitie te faciliteren en voorop te lopen in de duurzame mobiliteitsrevolutie.”

Lees hier meer: future.smart.com of media.smart.com/eu
 

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.