Nieuws- en persberichten

20apr

My ALD app nu ook voor Private Lease rijders beschikbaar

My ALD app nu ook voor Private Lease rijders beschikbaar

Na het succes van de My ALD app voor zakelijke leaserijders heeft ALD Automotive de app nu ook toegankelijk gemaakt voor haar Private Lease klanten. Met deze app kunnen leaserijders zelf zaken regelen of informatie doorgeven aan hun leasemaatschappij. De app heeft een uitgebreide feed-functie met serviceberichten en levert leaserijders van ALD Automotive meer gebruiksgemak op.

De My ALD app is een aanvulling op de bestaande online omgeving. Het voordeel van de applicatie is dat alle relevante gegevens nu op één toegankelijke plek te vinden zijn. Zo kunnen Private Lease rijders eenvoudig hun kilometerstand bijhouden, direct een schade melden en hebben ze toegang tot al hun documenten in het virtuele dashboardkastje. Daarnaast bevat de app alle informatie die gebruikers onderweg nodig kunnen hebben: van de groene kaart tot een overzicht van tankstations en parkeergelegenheden, maar ook (nood)hulp voor onderweg.
Een nieuwe functie voor de Private Lease klant is dat in de app ook de belangrijkste contractinformatie direct te vinden is en alle facturen eenvoudig geraadpleegd kunnen worden. 

Lonneke van der Horst, Marketing en Strategy director van ALD Automotive over de nieuwe My ALD app voor Private Lease: “Mobiele services zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en door COVID-19 is de vraag naar digitale diensten alleen maar verder toegenomen. De My ALD applicatie is een extra toegevoegde waarde voor Private Lease rijders. Zij hebben alle informatie over hun auto letterlijk onder één knop beschikbaar en kunnen moeiteloos zaken onderweg regelen of inzien. De uitrol ervan past helemaal binnen ons ‘Vrijheid in Mobiliteit’-beleid dat streeft naar zo zorgeloos mogelijk leasen. De app is feitelijk een persoonlijke mobiliteitsassistent.” 

De My ALD app is voor alle ALD leaserijders gratis te downloaden en op alle devices bruikbaar.
 

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.