Nieuws- en persberichten

17dec

De leukste gadgets voor onder de kerstboom

De leukste gadgets voor onder de kerstboom

Kun jij nog een paar tips gebruiken voor onder de kerstboom? ALD Automotive helpt graag met wat cadeau-inspiratie. Hieronder een paar tips die niet alleen onderweg, maar ook thuis goed van pas komen.  

Camera to go

Met de nieuwe DJI Pocket 2 kun je nu overal gemakkelijk dierbare momenten vastleggen. Of dit nou tijdens een wandeling in het bos of thuis is. De camera past namelijk perfect in je (hand)tas, zodat je het overal mee naartoe kan nemen. Wanneer er iets is wat jouw aandacht grijpt, kun je dit gemakkelijk vastleggen met deze DJI Pocket 2. Dus een perfect cadeau om mooie herinneringen mee te maken en vast te leggen! 

Voor sportliefhebbers

Met de nieuwe Fitbit Versa 3, die speciaal gemaakt is voor sporters, kun je je gezondheid en fitness doelen nauwkeurig monitoren. Met de ingebouwde GPS kun je routes bepalen en afstanden meten, en ondertussen houdt de smartwatch ook je hartslag bij. Via de Fitbit app kun je alle verzamelde data snel terugvinden, meedoen aan challenges en met de wereldwijde fitness community communiceren. De Fitbit houdt niet alleen je gezondheid bij, maar heeft leuke extra’s als Google voice assistant, ingebouwde speaker en talloze apps. Met een batterijduur meer dan 6 dagen ben je altijd ready-to-move.

Slim hardlopen

De slimme inlegzolen en lichtgewicht trackers van NURVV Run zijn een leuke toevoeging voor aan je sport smartwatch. Deze twee slimme zooltjes met 32 precisie sensoren die in elke schoen passen, sturen rechtstreeks gegevens naar de app en geeft zo unieke inzichten. De resultaten in de app brengen je cadans, voet aanslag, balans en meer in beeld, zodat doelen nog sneller bereikt kunnen worden en je blessures vermindert. Ook is er een mogelijkheid voor live-coaching op basis van de verzamelde data van jouw prestaties. Je krijgt gepersonaliseerde inzichten en live audio- en visuele coaching tijdens het hardlopen om je te helpen een bepaald tempo te lopen.

UV-reinigende waterfles

Op zoek naar een duurzaam cadeau? Met de zelfreinigende uv-waterfles van WAKEcup hoef je nooit meer bang te zijn voor vies drinkwater. Innovatieve UV-C-technologie in het deksel reinigt de binnenkant van de fles en schakelt eventuele bacteriën makkelijk uit. Je activeert de uv-stralen door de knop in te drukken en na 3 minuten is de fles gedesinfecteerd. De fles kan 550 ml warme of koude vloeistof meedragen en beschikt over een dubbele wand, waardoor vloeistof 12 uur koud blijft of 4 uur warm. Handig voor onderweg, maar je kunt h’m natuurlijk ook gewoon thuis of op kantoor gebruiken. 

Veilig op de fiets

Het is enorm lastig om als fietser in het verkeer te communiceren met auto’s. Autofabrikant Ford heeft hier iets op bedacht; The Emoji jacket. Dit unieke jack is ontworpen zodat fietsers makkelijker en duidelijk aan automobilisten kunnen laten zien wat hun bedoelingen zijn in het verkeer. Zeker in donkere dagen reuze handig. De jas is namelijk voorzien van een LED-meshpaneel, waarmee je aan de hand van emoji’s en pijlen kunt laten zien wat je gaat doen. En het gevarenbord met een draadloze afstandsbediening, die op de fiets gemonteerd zit, kun je ook nog activeren zodat automobilisten weten dat ze afstand moeten houden. Zo ben je als fietser echt niet te missen in het verkeer. Ideaal cadeau voor snelle fietsers, en brokkenpiloten?

Virtueel toetsenbord - voor werken onderweg

Op zoek naar een cadeau voor de flexwerker? De ene keer thuiswerken, toch weer een dagje naar kantoor of ergens on the road? Met dit laser projectie toetsenbord kun je overal - ook zonder toetsenbord - typen. Dankzij de bluetooth verbinding is het mogelijk om het toetsenbord te verbinden met verschillende apparaten zoals je smartphone. De maat van de projectie kan naar wens aangepast worden. Naast als toetsenbord is deze gadget ook te gebruiken als powerbank, multifunctioneel dus.

Vanuit je (thuis)werkstoel in beweging

De work-out stoel van MikaMax is een goede gadget om thuis, tijdens het werken, in beweging te blijven. Dit fitnessapparaat kan aan elke stoel worden bevestigd. De work-out stoel haalt een weerstand van 2 tot wel 9 kilo per arm en je traint hiermee je biceps, triceps, borstspieren en ook rugspieren. Het perfecte cadeau om de luie thuiswerker toch in beweging te houden!

Het perfecte geluid 

In de Zoom meeting met een stijlvolle koptelefoon of thuis optimaal genieten van films met bioscoopwaardig geluid? Het kan allebei met de Sony WH-1000XM4! Deze koptelefoon levert uitstekende ruisonderdrukking en enorm goede geluidskwaliteit. De Sony WH-1000XM4 is bovendien voorzien van noise-cancelling en auto-play/pauze met behulp van een ingebouwde sensor. 

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.